Varm grönkålssallad med lax.

Här har jag gjort en varm grönkålssallad som fått sällskap av både lax, svenskt äpple och granatäpple. En otroligt god kombination till julbordet!

Varm grönkålssallad

4

0 h 20 min

Grönkål har länge funnits på våra svenska julbord, men de senaste åren har den verkligen fått ett uppsving och är en otroligt populär kålsort! Här har jag gjort en varm grönkålssallad som fått sällskap av både lax, svenskt äpple och granatäpple. En otroligt god kombination! Varm grönkålssallad är verkligen ett måste på julbordet!

Vin till salladen:

Recept: Linnéa Seidel

Julkryddad ribbestekJulkryddad ribbestek med brysselkål och apelsinlingon.

Vågar man byta ut julskinkan? Kanske inte, men kanske kan en julkryddad Ribbestek bli ett gott alternativ? 

Läs mer
Sillröra med smak av senapSillröra med smak av senap.

Till snapsen ska det såklart vara sill. Här har jag gjort en sillröra som har härlig smak av senap. Vilket passar ypperligt till O.P Andersson Julaquavit!

Läs mer
SaffransmousseSaffransmousse med vit choklad, rom och lingon.

Vad passar bättre att avsluta en julmiddag med än en härlig saffransmousse?

Läs mer
Julmat och O.P. AndersonJulens vanligaste snapsfrågor.

Master Blender Jonas Odland besvara julens vanligaste snapsfrågor. Till exempel varför vi dricker snaps till julbordet och vilken snaps som passar till skinkan.

Läs mer