Chokladfondant med Amarulakola.
En underbart krämig fondant slår aldrig fel! I det här receptet adderar vi en extra lyxig twist i form av Amarulakola i mitten.
Läs mer »Amarula Berry Colada är en gräddig drink med smak av havtorn, vanilj och kokos. Perfekt att njuta av i vårsolen som tittar fram allt oftare, pynta med en blomma för extra vårkänsla!
4 cl Amarula Cream
2 cl rom
5 cl havtornssirap
8 cl kokosmjölk
kolasås
kokosflingor
ringblomma
Måtta upp Amarula Cream, rom, havtornssirap samt kokosmjölk i en shaker.
Fyll upp med is och skaka hårt i 5 sekunder eller tills shakern blir kall.
Blanda kokosflingor med bladen från ringblomman.
Doppa glaset i kolasås och sedan kokosflingorna.
Fyll upp glaset med is och sila drinken över isen.
3 dl vatten
2 dl socker
3 dl havtorn
1 vaniljstång
Lös socker i en kastrull med vatten.
Addera havtorn och vanilj från vaniljstången.
Dra bort kastrullen från plattan när det börjar koka.
Sila och pressa lätt för att få ut all vätska.
209,00 kr
Amarula Cream har en generös, smörig doft av vanilj, kola och tropisk frukt. Likören har en krämig och mycket söt smak med generösa toner av tropisk frukt, vanilj, nötter och kola. Eftersmaken är lång.
En underbart krämig fondant slår aldrig fel! I det här receptet adderar vi en extra lyxig twist i form av Amarulakola i mitten.
Läs mer »De här amarulatryfflarna skojar man inte bort. Ack så enkla att göra - men gud så goda att äta.
Läs mer »Moccarutor har vi alla bakat någon gång i livet. Men den här uppdaterade versionen med Amarula Cream är Moccarutor 2.0. Bjud vännerna när det vankas högtid eller för att visa att du uppskattar dem.
Läs mer »Vi har gjort en läcker variant av den somriga drinken Piña Colada med den gräddiga likören Amarula från Sydafrika.
Läs mer »