Bloomy Cup.

Bloomy Cup vill förmedla euforin som uppstår under den korta tid då körsbärsträden blommar om våren. En fräsch, fruktig cocktail som är lätt att blanda till.

Bloomy Cup, cocktail med vermouth och Thomas Henry Cherry Blossom Tonic
Carpano Bianco

Carpano Bianco

Italien

Systembolaget nr:

7446701

210,00 kr


logo

1

Du som haft lyckan att stå under ett blommande körsbärsträd på våren känner till skönheten som bokstavligen strömmar över dig. I Japan är denna händelse känd som Hanami - en fest som firar körsbärsträdens blomningstid. Blomningen varar bara några dagar, den färgstarka prakten är verkligen hisnande och den är över nästan lika fort som den började. Årets första varma dagar symboliserar ett tecken på uppvaknande och förgänglighet samtidigt. Bloomy Cup vill fånga och förmedla euforin som uppstår under denna korta tid.Bloomy Cup är en av Thomas Henrys signature cocktails - Cherry Blossom Tonic blandad med distinkt vermouth. Fruktiga toner av körsbärsblom smälter in i något helt nytt tillsammans med den karakteristiska bitterheten hos tonic. En fräsch cocktail som är lätt att blanda till.

Ingredienser

  • 40 ml vermouth

  • Thomas Henry Cherry Blossom Tonic

Gör så här

    1. Fyll ett glas med is.

    2. Tillsätt vermouth och rör om tills vätskan är kall.

    3. Toppa upp med Thomas Henry Cherry Blossom Tonic.

Vegan
Thomas Henry Cherry Blossom Tonic

Thomas Henry Cherry Blossom Tonic

17,00 kr


Världens enda tonic water med blommiga toner av körsbärsblom. Den bittra, söta karaktären hos Cherry Blossom Tonic harmoniserar perfekt med gin, vodka, tequila och rom.

Här kan du köpa Thomas Henry

Carpano Bianco

210,00 kr


En klar Vermouth med lätt gulnande ton. Starkare karaktär på nosen med inslag av citrus och torkad svamp. Smaken är komplex av citrus, vanilj, mandlar och kakaobönor.

Fernet Branca

Fratelli Branca


Fratelli Branca producerar ett tiotal spritsorter, men framför allt de klassiska och världskända likörerna Fernet-Branca, Brancamenta och Borghetti.

Läs mer »