Blossa Rosé – succén kommer tillbaka.
Blossa Rosé är en torrare och fruktigare glögg som har ett friskt rosévin som bas. Blossa Rosé serveras med fördel kall med en isbit eller två i - men självklart kan du värma den också.
Läs mer »Här är ett recept på en lyxig drink med pigga Blossa Rosé, som passar lika bra till julfirandet som på nyår!
Den här friska drinken går minst lika bra att göra alkoholfri. Använd då Blossa Rosé Alkoholfri samt ett fint alkoholfritt bubbel!
1 dl Blossa Rosé
1 kvist färsk mynta
1 cl pressad lime
6 cl mousserande vin
Blanda alla ingredienser i ett champagneglas och servera.
99,00 kr
I smak och doft återfinns Blossas karaktäristiska glöggkryddor kryddnejlika, kardemumma och ingefära, som i Blossa Rosé sammanförs med toner av jordgubbe och tranbär. I jämförelse med en klassisk Blossa ger rosévinet en något friskare profil som också är torrare i smaken.
38,00 kr
CAMP Sparkling Brut är ett mousserande vin med toner av päron, syrliga gröna äpplen samt inslag av grapefrukt och röda krusbär. Vinet har en pigg syra och finstämda bubblor.
Detta är den alkoholfria varianten av Blossa Rosé, gjord med ett avalkoholiserat rosévin. Här återfinns Blossas karaktäristiska glöggkryddor kryddnejlika, kardemumma och ingefära, men även tonerna av jordgubbar och tranbär. Rosévinet ger en något friskare och torrare profil. Finns i utvalda matbutiker inom dagligvaruhandeln.
Blossa Rosé är en torrare och fruktigare glögg som har ett friskt rosévin som bas. Blossa Rosé serveras med fördel kall med en isbit eller två i - men självklart kan du värma den också.
Läs mer »Åsa Orsvärn är Blossas egen Chief Blender och har gjort samtliga årgångsglöggarna bland annat. Här delar hon med sig av sina tips för den som vill göra hemgjord glögg i vinter.
Läs mer »2023 lanserades Blossa Citron & Hallon alkoholfri, samt den ekologiska Blossa vit vinglögg eko som kommer i tetraförpackning.
Läs mer »En uppfriskande drink med öl som passar dig som inte vill ha det för sött. Vi blandar den med Blossa 23 som har smak av hallon och humle.
Läs mer »