Fläder & Rabarber Collins.
I den här fräscha och somriga varianten på Collins blandas Explorer gin och Krons fläderlikör tillsammans med citronjuice och sockerlag gjord på rabarber.
Läs mer »French 75 är en riktig klassiker i cocktailvärlden. Här får du ett säkert recept som är svårt att misslyckas med.
2 cl Explorer Gin
2 cl färskpressad citronjuice
2 cl sockerlag (50/50 socker och vatten)
Champagne att toppa med
Gör sockerlagen genom att blanda vatten och socker i en kastrull. Låt det koka upp långsamt till dess att sockerkristallerna har löst sig. Låt svalna.
Blanda med citronjuice, gin och skaka med is.
Häll upp i glas och toppa med champagne.
218,00 kr
En ekologisk gin som har en doft med tydliga inslag av enbär som balanseras upp av toner av angelika och citrus. Smaken är nyanserad med inslag av enbär, kryddor och citrus.
439,00 kr
Champagne Bauchet Cuvée Signature Premier Cru har en angenäm och nyanserad doft med inslag av persika, citron, bröd, ostronskal, mandel och en lätt fläkt av blommor. Smaken är frisk och elegant med behaglig mousse och lång angenäm eftersmak med toner av citrus, mineral, bröd, mandel och ett stråk av honung.
I den här fräscha och somriga varianten på Collins blandas Explorer gin och Krons fläderlikör tillsammans med citronjuice och sockerlag gjord på rabarber.
Läs mer »Koskenkorvas rabarberlikör, prosecco och ett stänk mineralvatten. Garnera med apelsinskiva, eller kanske en rabarberstjälk om det är i säsong.
Läs mer »