Fläder & Rabarber Collins.
I den här fräscha och somriga varianten på Collins blandas Explorers flädergin tillsammans med citronjuice och sockerlag gjord på rabarber.
Läs mer »French 75 är en riktig klassiker i cocktailvärlden. Här får du ett säkert recept som är svårt att misslyckas med.
2 cl O.P. Anderson Distillery Organic Gin
2 cl färskpressad citronjuice
2 cl sockerlag (50/50 socker och vatten)
Champagne att toppa med
Gör sockerlagen genom att blanda vatten och socker i en kastrull. Låt det koka upp långsamt till dess att sockerkristallerna har löst sig. Låt svalna.
Blanda med citronjuice, gin och skaka med is.
Häll upp i glas och toppa med champagne.
299,00 kr
O.P Anderson Distillery Organic Dry Gin är en aromatisk gin med klassisk kryddning men där vi adderat anis och fänkål, två av de ingredienser som definierar O.P. Anderson Aquavit. Det ger vår gin en liten touch av lakrits.
399,00 kr
Champagne Bauchet Cuvée Signature Premier Cru har en angenäm och nyanserad doft med inslag av persika, citron, bröd, ostronskal, mandel och en lätt fläkt av blommor. Smaken är frisk och elegant med behaglig mousse och lång angenäm eftersmak med toner av citrus, mineral, bröd, mandel och ett stråk av honung.
I den här fräscha och somriga varianten på Collins blandas Explorers flädergin tillsammans med citronjuice och sockerlag gjord på rabarber.
Läs mer »Koskenkorvas rabarberlikör, prosecco och ett stänk mineralvatten. Garnera med apelsinskiva, eller kanske en rabarberstjälk om det är i säsong.
Läs mer »