Frozen rosé - frosé.
Superenkel och fräsch cocktail - rosévin som mixas med frysta jordgubbar och limesaft.
Superenkel och fräsch cocktail för varma sommarkvällar. Men, du behöver lite förberedelsetid för att frysa rosévinet, så preppa gärna dagen innan du vill göra din frosé.
Frosé
Ingredienser
375 ml rosévin
1/2 dl sockerlag
1/2 dl vodka
3 msk saft från färsk lime
Gör så här
Frys in rosévinet i iskuber. Det går också bra att hälla direkt i en zip-lock bag (1l.) som du fryser in till en sorbet.
Mixa isbitarna av rosévin i en blender tillsammans med sockerlag, limesaft och vodka.
Servera i vackra glas.
CHILL OUT Shiraz Rosé California
219,00 kr
CHILL OUT är en fruktig rosé med smak av hallon, persika, körsbär och blodapelsin. God i denna rosédrink men passar även till lättare rätter med ljust kött, sallader och grillad fisk.
Stora roséguiden.
Rosévin blir alltmer populärt och inte bara något vi dricker under sommarmånaderna. Här får du en guide kring hur du väljer rosévin utefter mat, tillfälle och sammanhang.
Läs mer »Frozen Strawberry Daiquiri.
Daiquirin kom till för över 100 år sedan runt en malmgruva på Kuba. Här ger vi dig en modernare och ännu godare variant på den klassiska drinken. Nämligen en Frozen Strawberry Daiquiri!
Läs mer »