Naturens skatter i mat och dryck.
Vår cocktailskribent Tina Shine skriver här om naturens läkeväxter och magiska egenskaper i maten och dryckens värld.
Läs mer »I Göteborg har gänget på Restaurang Familjen; Tom Surma, Madeleine Åkerlund och Joakim Sjöberg, skapat den här drinken med mirakelväxten brännässla!
I Göteborg har gänget på Restaurang Familjen; Tom Surma, Madeleine Åkerlund och Joakim Sjöberg, skapat den här drinken med mirakelväxten brännässla!
3 cl O.P. Anderson
1 cl Spriteriets fläderlikör (alt. St Germain)
2 cl gurkjuice
3 cl sockerlag på brännässlor*
2 cl citronjuice
Tonic
Skaka alla ingredienser i en shaker med is.
Toppa upp med tonic.
200 gram brännässlor
1 liter vatten
1 nypa salt
40 cl strösocker
Koka upp vatten med en nypa salt.
Tillsätt brännässlorna och låt sjuda.
Blanda i sockret och låt det lösas upp i det varma vattnet med brännässlor.
299,00 kr
Klassisk O.P. Anderson som passar lika bra som snaps på smörgåsbordet som till ingrediens i spännande drinkar.
Gjord med noga utvalda ingredienser och bjuder på en unik smakupplevelse; behagligt bitter och intensiv på samma gång.
Vår cocktailskribent Tina Shine skriver här om naturens läkeväxter och magiska egenskaper i maten och dryckens värld.
Läs mer »Bartendern Oskar Johansson ger sitt recept på Granskottsgimlet. En härligt syrlig drink med inslag från skogen.
Läs mer »Naturexperten och kocken Niki Sjölund skapar hållbara och härliga sommarcocktails med Koskenkorva Climate Action på Växthuset och Huset under bron.
Läs mer »Drinkkreatören Bella Porcile har skapat en varm drink med te och Gammel Dansk som bas och som kryddas med stjärnanis, ingefära och rönnbär.
Läs mer »Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.
Läs mer »