Rabarbermojito.
I denna uppfriskande mojitovariant blandas Koskenkorva Rhubarb med smak av rabarber och granatäpple med limejuice och mynta.
Läs mer »En riktigt god version av den populära tequiladrinken Paloma. Drinken får en härlig smak av frisk rabarber från likören Koskenkorva Rhubarb.
Foto: Adobe Firefly/AI
3 cl Koskenkorva Rhubarb
3 cl 1800 Tequila Blanco
En halv lime
Thomas Henry Pink Grapefruit
Salt
Rabarberstjälk för dekorering
Häll lite salt på en tallrik och fukta kanten på glaset med lime eller grapefrukt.
Rulla försiktigt glaset i saltet.
Fyll ett glas med is och häll i Koskenkorva Rhubarb, tequila och limejuice. Rör om.
Toppa drinken med Thomas Henry Pink Grapefruit.
Garnera med en stjälk rabarber.
173,00 kr
Den här fantastiska Paloman får smak av likören Koskenkorva Rhubarb, som är gjord på färska rabarber och granatäpple. Doften är fräsch av rabarber med en fruktig underton av granatäpple. Likören har en naturlig smak av rabarber i härlig kombination med juicigt granatäpple.
432,00 kr
Jose Cuervo 1800 Blanco är gjord på 100 % handskördad blå agave. Tequilan har en elegant, delikat, mjuk och välbalanserad smak med toner agave. Eftersmaken är värmande, fruktig och lätt pepprig.
I denna uppfriskande mojitovariant blandas Koskenkorva Rhubarb med smak av rabarber och granatäpple med limejuice och mynta.
Läs mer »Den klassiska Margaritan kommer här i en kryddigare tappning. Spicy Margarita har samma syrliga smak men får en extra smakdimension av muddlad jalapeño.
Läs mer »Hur får man frukter, bär och örter att smaka mest i drinkar? Bartendern Tina Shine slår ett slag för att muddla dem och lär dig olika muddlingtekniker och till vilka drinkar de passar bäst.
Läs mer »Koskenkorva har en lång historia som började på 1930-talet och har sedan dess nått stora framgångar med sitt breda sortiment.
Läs mer »