Här har vi samlat riktigt smarriga kladdkakerecept för dig som gärna vill experimentera med denna klassiska läckerbit.
Kladdkakans dag infaller den 7 november varje år. Och vi tycker verkligen att det är en av de allra bästa matdagarna. Här har vi samlat riktigt smarriga kladdkakerecept till dig som firar kladdkakans dag eller helt enkelt vill baka en smarrig kladdkaka när som helst under året.
Vårt recept på en härligt kladdig kladdkaka smaksatt med den läckra gräddlikören Amarula!
Läs merKladdkaka med mjuk kola smaksatt med Benchmark no. 8 whiskey. Löjligt god att bjuda gästerna på till kaffet.
Läs merHär är Frida Skattbergs recept på sin ljuvliga kladdkaka som passar att bjuda på precis när som helst.
Läs merEn vegansk kladdkaka utan socker, där smör är utbytt mot kokosolja och ägg mot blötlagda chiafrön. Sötman får den från naturligt söta dadlar.
Läs merEn gudomligt god kladdkaka som serveras med bananer flamberade i rom. Även kakan innehåller mörk rom, och därför passar det alldeles utmärkt att även avnjuta den tillsammans med ett litet glas rom.
Läs merSandra Åkerfeldt har gjort en kaka som förenar två favoriter - kladdkaka och kärleksmums. Kaffelikören i glasyren gör den dessutom extra smarrig!
Läs merDrinken som också passar utmärkt som dessert, och en sak är säker - den är otroligt god! Här hittar du receptet och fler härliga cocktails med Amarula.
Läs merAmarula är en fantastisk ingrediens i olika bakverk och desserter. Här listar vi 8 goda bakverksrecept som alla innehåller Amarula.
Läs merBjud på en syrlig och somrig citronmarängpaj. Det här receptet kommer från Elsa Billgrens senaste bok och basen är hennes svägerska, Fannys, lemon curd.
Läs merNu lanseras Xanté Latte & Pear, en likör med den klassiska päronsmaken som kombineras med en silkeslen men intensiv kaffesmak. Perfekt till smarriga kaffedrinkar.
Läs merÄr du på jakt efter ett härligt tårtrecept inför nästa kalas? Här listar vi flera olika slags tårtor med tillhörande dryckestips som tar tårtan till nya höjder.
Läs mer