Ägghalvor med krämig sillsallad.
Ta det bästa från två världar och kombinera dem! Blir det sillsallad över? Ställ fram den på bordet i en fin burk och servera med lite gott knäckebröd till
Ta det bästa från två världar och kombinera dem! För vad vore våre högtider utan sill och ägg? Blir det sillsallad över? Ställ fram den på bordet i en fin burk och servera med lite gott knäckebröd till!
Ägghalvor med krämig sillsallad
Ingredienser
1/2 dl grädde
2 msk gräddfil
3/4 dl majonnäs
1 tsk senap
1 fast äpple
4-5 inlagda rödbetor + spad
1 burk 5-minuterssill à 420g
1 gul lök
Salt och peppar
6 ägg
Gör så här
Vispa grädden tjock, blanda i gräddfil, majonnäs och senap.
Skär ner äpple, rödbetor och sill i små tärningar. Skala och finhacka löken. Blanda alla ingredienser, tillsätt gärna lite spad från rödbetorna för extra härlig färg. Smaka av med salt och peppar. Låt stå svalt minst 30 minuter. Gärna längre.
Koka äggen och låt svalna helt i kallt vatten. Dela sedan äggen och klicka på sillsalladen. Dekorera med lite krasse.
O.P. Anderson Björk
265,00 kr
O.P. Anderson Björk är ett säkert kort som passar till det mesta med sin kryddiga och friska karaktär med toner av björksav och björkknopp, citronzest samt den klassiska O.P.-kryddningen kummin, anis och fänkål.
Recept: Linnéa Seidel
Rökt laxsallad med vaktelägg, ost och hjortrondressing.
En sallad med lax och små fina vaktelägg pryder sin plats på påskbordet.
Läs mer »Marinerad lammytterfilé med ugnsbakade rotfrukter och gräddsås.
Marinerad lammytterfilé med ugnsrostade rotfrukter och gräddsås passar utmärkt till påskbordets alla läckerheter.
Läs mer »Kolapaj med vispad hallonpannacotta.
En otroligt god kolapaj med vispad hallonpannacotta till. Dessutom har jag smaksatt själva pajfyllningen med en skvätt Jack Daniel´s Tennessee Honey!
Läs mer »