Ugnsbakad lax med flädermarinad.
Ett somrigt och annorlunda recept på flädermarinerad lax från kokboken "Festliga Bufféer" av Linda Letelier Hansson. Perfekt att servera på vilken buffé som helst.
Läs mer »En fransk potatissallad är perfekt att servera som inslag på buffén eller picknicken. Det här receptet kommer från kokboken Festliga buffér av Linda Letelier Hansson.
En fransk potatissallad är perfekt att servera som inslag på buffén, picknicken eller som tillbehör till den grillade maten. Det här receptet på potatissallad kommer från kokboken "Festliga buffér" av Linda Letelier Hansson.
2 kg fast potatis (Bintje, mandelpotatis eller Amadine)
1 knippe salladslök
4 rädisor
Koka potatisen i saltat vatten som täcker potatisen. Låt den koka i 30 minuter, eller tills potatisen har mjuknat.
Dela potatisarna på hälften. Blanda potatisen och dressingen
Skiva salladslöken och rädisorna tunt.
Lägg potatissalladen på ett fat och toppa med lök och rädisor.
3 msk dijonsenap
3 msk äppelcidervinäger
0,5 dl rapsolja
0,5 dl olivolja
Blanda dressingen genom röra ihop dijonsenap, äppelcidervinäger, salt och peppar i en skål.
Vispa sedan kraftigt ner lite olja i taget.
91,00 kr
Las Moras Reserve Chardonnay passar också till potatissalladen. Vinet har en intensiv och fruktig doft med trevliga inslag av mango, persika, tropiska frukter, fat och vanilj. Smaken är torr och fräsch med en lätt fet textur och inslag av tropisk frukt, fat och vanilj.
Recept: Linda Letelier Hansson
Ett somrigt och annorlunda recept på flädermarinerad lax från kokboken "Festliga Bufféer" av Linda Letelier Hansson. Perfekt att servera på vilken buffé som helst.
Läs mer »Ett somrigt drinkrecept med smak av fläder "Festliga Bufféer" av Linda Letelier Hansson. Byt ut Gin mot Ginish om du vill ha en alkoholfri variant.
Läs mer »Du behöver inte slå knut på dig själv för att njuta av goda franska smaker. Här tipsar vi om några franska favoritviner och smaker som passar till. Bon appétit!
Läs mer »