Grillade vegoburgare med avokado.
En lättlagad vegoburgare som smaksätts med vitlök och dijonsenap. Serveras med färska grönsaker och avokado. Perfekt för sommarens grillstunder!
En lättlagad vegoburgare som smaksätts med vitlök och dijonsenap. Serveras med färska grönsaker och avokado. Perfekt för sommarens grillstunder!
Grillade vegoburgare med avokado.
Ingredienser
200 g Anammas formbara färs (eller vanlig färs)
1/4 riven gullök
1 vitlöksklyfta
1/2 msk sharlottenlöksfond
1/2 tsk dijonsenap
Chilipulver
Valfritt hamburgebröd
Gör så här
Tina Anammas färs i 30 min innan användning och lägg sedan i en bunke.
Riv i löken, pressa i vitlöken och tillsätt sedan fond, peppar, chili och dijonsenap.
Blanda alla ingredienser ordentligt och forma därefter till burgare.
Förstek gärna burgarna lätt på medelhög värme innan du lägger dem på grillen.
Grilla burgarna till dess att de fått fin yta.
Till servering
Ingredienser
Avocado
Vegansk majonnäs (eller vanlig)
Sallad
Tomat
Rödlök
Gör så här
Servera med valfria tillbehör.
Vin till vegoburgare:
CHILL OUT Shiraz California
224,00 kr
Till vegoburgarna passar det perfekt med ett glas shiraz!
CHILL OUT Shiraz California har en stor, varm och fruktig doft med inslag av blåbär och körsbär. Fyllig och relativt mjuk smak med koncentrerad frukt där man finner inslag av körsbär, blåbär, björnbär och ek.
Vegetarisk gryta med Oumph!, champinjoner och pumpa.
Linnéa bjuder på en härlig gryta med jordnära smaker och färger som passar nu när hösten är här på riktigt.
Läs mer »Zeinas green kitchen – ovanliga, smakrika vegetariska rätter.
Vegetariska recept - middagstips och inspiration.
Behöver du inspiration till din vegetariska matlagning? Här listar vi 8 goda vegetariska rätter med tillhörande vintips, perfekt när du behöver inspiration till nästa middag.
Läs mer »