Räkcheesecake.
Den här vackra skaldjursskapelsen passar lika bra till påsk som till midsommar eller varför inte till kräftskivan. Kom ihåg att man äter med ögonen också, så lägg lite extra kärlek på dekorationen!
Läs mer »Ingen påsk utan sill! Här har Linnéa gjort en frisk och smakrik sill som får smak av citrus och dill, samt lite sting av pepparrot.
En fräsch och vårig sill som passar perfekt till påsk. Sillen mår fint av att få stå till sig över natten i kylskåpet innan den serveras.
3 dl vatten
2 dl strösocker
1 dl ättika
Koka upp vatten, socker och ättika i en kastrull. Låt svalna helt.
1 förpackning 5-minuterssill
1 ekologisk citron
0,5 dl dill
1 msk finriven pepparrot
ca 15 rosépepparkorn
Skölj av sillen och skär ner den i mindre bitar om du har köpt hela filéer.
Tvätta citronen noga och skär den i skivor och sedan i mindre bitar.
Varva sill, citron, dill och finriven pepparrot i en glasburk. Ha i rosépepparkorn och slå på den avsvalnade lagen.
Sätt på lock och låt stå i kylen i ca ett dygn innan servering.
230,00 kr
O.P. Anderson Dill Aquavit har en frisk och fyllig kryddighet från dillfrö och citron med inslag av kummin, anis och fänkål.
Recept: Linnéa Seidel
Den här vackra skaldjursskapelsen passar lika bra till påsk som till midsommar eller varför inte till kräftskivan. Kom ihåg att man äter med ögonen också, så lägg lite extra kärlek på dekorationen!
Läs mer »Inled påskfirandet med bubbel och plockmat! Här tipsar vi om krispiga krustader som fylls med äggröra och toppas med lyxig löjrom.
Läs mer »Påsklammet går att variera hur mycket som helst. Till årets påskmiddag har Linnéa lagat lammstek som serveras med en läcker örtsås och söta potatisbakelser.
Läs mer »Avsluta påskmiddagen med något gott och sött. Här har Linnéa visat hur du kan göra din rulltårta till en festlig påskdessert med rätt dekorationer!
Läs mer »