Makalöst saftiga hamburgare med surdegsbröd och chilibea.
Linnéa delar med sig av sitt enkla recept på saftiga hamburgare fyllda med smak.
Läs mer »De här italienska hamburgarna ger middagen en både italiensk och amerikansk kombination av smaker.
Välj dina favorithamburgerbröd – vi väljer antingen ett briochebröd eller ett surdegshamburgerbröd. Eller baka egna!
Hamburgare i storleken 120- 150 gram per styck gjorda på enklast möjliga sätt: högrevsfärs med bara lite salt och peppar, som grillas eller steks.
1 dl finriven parmesan
1 dl majonnäs
1/2 dl crème fraîche
salt och peppar
Mixa allt tillsammans med en mixer.
Smaka av med salt och peppar.
1 kg tomater
1 stor schalottenlök
2 kvistar persilja
2 msk olivolja av god kvalitet
en skvätt sherryvinäger
1 msk socker
salt och peppar
Skålla tomaterna, dela och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Salta, peppra och sockra tomaterna.
Torka tomaterna i ugnen i ca 1,5 timme tills de har skrumpnat ihop och tappat vatten.
Ta ut dem ur ugnen.
Finhacka schalottenlök, persilja och tomaterna.
Blanda hacket i en skål och tillsätt en skvätt sherryvinäger och olivolja.
Smaka av med salt, socker och vinäger efter smak.
76,00 kr
Il Capolavoro bjuder på en generös fruktighet med inslag av färska röda bär såsom skogshallon och jordgubbar kombinerat med toner av choklad och torkad frukt. Finstämda toner av fat tillsammans med en behaglig örtighet kompletterar den angenäma fruktigheten i det inbjudande violfärgade vinet som även besitter en liten restsötma.
199,00 kr
Barbera med kryddig, fruktig doft och inslag av mörka körsbär, choklad, plommon, fat och örtkryddor. Smakrikt, fruktigt och kryddigt vin med inslag av körsbär, plommon, lakrits och fat.
Recept: Danger Österlin
Linnéa delar med sig av sitt enkla recept på saftiga hamburgare fyllda med smak.
Läs mer »Med spännande dressing och goda tillbehör blir hamburgaren festmat.
Läs mer »Il Capolavoro Appassimento Rosso gjorde entré på svenska marknaden i vintras men blev direkt en succé hos folket. Därför lanseras nu vinet i smidig bag-in-box.
Läs mer »Sunday gravy är en italiensk rätt som serveras på söndagskvällen i italiensk-amerikanska hem eller i Italien som Sugo della Domenica, och består av en djup tomatsås som fått koka i flera timmar med olika typer av kött i ett och samma långkok.
Läs mer »