Kycklingklubba med champinjoner och tryffelfylld ravioli.
Kycklingen får massor av smak tack vare balsamvinägern. Servera med färsk ravioli med tryffel och ett glas rött vin med smakinslag av örter och lakrits.
Läs mer »Goda kycklingklubbor som är ett härligt inslag på buffébordet eller tillsammans med en smarrig potatissallad.
Goda kycklingklubbor som är ett härligt inslag på buffébordet eller tillsammans med en smarrig potatissallad. Servera tillsammans med en smakrik paprikasås.
1 kg kycklingklubbor
saft och skal från 1 ekologisk citron
1/2 dl olivolja
2 tsk flytande honung
färska örter
Torka kycklingen helt torr med ett papper.
Blanda rivet skal och saft från 1 citron med olja, honung och finhackade färska örter.
Lägg kycklingen i en ugnsform och gnid in dom med marinad. Ugnsbaka i 180°C i 40 minuter eller tills de är helt klara.
Slå på grillfunktionen de sista 10 minuterna och sätt upp formen i övre delen av ugnen. Låt kycklingklubborna få fin färg.
2 dl matlagningsyoghurt
1 dl ajvar
salt och svartpeppar
Blanda samman yoghurt, ajvar, salt och peppar till en sås.
129,00 kr
Ett finstämt och elegant rött vin med komplexitet, struktur och utpräglade aromer. Smaken kännetecknas av mogna körsbär, teblad och en frisk fläkt av mocca.
179,00 kr
Ett läckert pinot noir-vin från Yarra Valley i Australien. I glaset ett josigt och rödfruktigt vin med fin aromatisk, frisk syra och inslag av skogshallon, salvia, färska örter och fat.
Kycklingen får massor av smak tack vare balsamvinägern. Servera med färsk ravioli med tryffel och ett glas rött vin med smakinslag av örter och lakrits.
Läs mer »Vi älskar att tillaga kyckling i ugn! Både kycklingfilé, kycklingklubbor och hel kyckling går att göra fantastiska rätter med i ugnen. Här har vi samlat några av våra bästa recept!
Läs mer »Recept på vegetariska biffar som alternativ till falafel. Perfekt picknickmat!
Läs mer »Vilket vin du ska välja till kyckling beror på hur du tillagar, kryddar och smaksätter den. Här får du tips på vilka vintyper som passar till olika rätter.
Läs mer »