Lammytterfilé med rotsakspuré, tryffel och friterad grönkål.
Till varmrätt på nyårsmenyn kommer här ett läckert recept på lammytterfilé, rotsakspuré smaksatt med tryffel och friterad grönkål som pricken över i!
Läs mer »Dags att ta avsked av det gamla året och fira in det nya! Linnéa har tagit fram en trerättersmeny med tips på passande drycker. Gott nytt!
Dags att ta avsked av det gamla året och fira in det nya! Det gör vi såklart bäst med en riktigt bra trerättersmiddag. Till förrätt kommer här ett väldigt gott och enkelt recept på laxsashimi!
250 g salmalax
1 gurka
sockerärtor
ärtskott
2 st pak choi
1 lime
1 röd chili
1 msk sesamolja
1 msk färsk ingefära
1 dl soya
1 tsk flytande honung
sesamfrön
Skär laxen i tunna skivor. Skala och dela gurkan i mindre bitar. Dela kålen och fräs tills den är mjuk men fortfarande spänstig.
Blanda saften från 1 lime med finhackad chili, sesamolja och finriven ingefära. Blanda soya och honung.
Lägg upp ärtskott, sockerärtor, gurka, lax och pak choi på en tallrik. Skeda soyadressingen över kålen och limedressingen över laxen. Strö sesamfrön över grönsakerna och njut av din laxsashimi!
Recept: Linnéa Seidel
Till varmrätt på nyårsmenyn kommer här ett läckert recept på lammytterfilé, rotsakspuré smaksatt med tryffel och friterad grönkål som pricken över i!
Läs mer »För att runda av en härlig nyårsmiddag så krävs det förstås en riktigt härlig nyårsdessert! Gärna en som sprakar också. Här har jag valt att servera en nyårsdessert med choklad och biscotti!
Läs mer »Snart är dagen kommen då vi eftertänksamt blickar tillbaks till året som varit och fulla med förhoppningar välkomnar det nya. Inget känns då mer naturligt än ett vackert flöjtglas med vin som brusar. Vi hjälper dig att hitta rätt!
Läs mer »Kung Fu Girl Riesling är ett av de mest populära rieslingvinerna på Systembolaget. Nu släpps vinet på både halvflaska (2 glas) och magnumflaska (10 glas).
Läs mer »