Örtmarinerade lammracks med ugnsrostad delikatesspotatis.
Linnéa bjuder på ett recept på härliga, örtmarinerade lammracks.
Läs mer »En perfekt start på nyårsmiddagen!
Till förrätt bjuder vi på laxtartarer som du kan servera i små fina glas, på skedar eller som jag valt att göra - i små kakformar.
400 g laxfilé OBS! Fisk som ska serveras rå eller gravad bör enligt livsmedelsverket frysas i två dygn innan den används.
1 avokado
saft från 1 lime
1 liten rödlök
1 medelstark chili
1 msk finhackad gräslök
flingsalt
1 msk vita sesamfrön
1 msk svarta sesamfrön
Tärna laxen i riktigt små bitar.
Skär ner avokadon i mindre bitar.
Dela limen och pressa ur saften över avokado och lax.
Skala och finhacka rödlöken. Dela chilin och skrapa ur kärnorna. Finhacka den sedan.
Blanda i finhackad gräslök, salt och sesamfrön. Rör om väl.
Servera din laxtartarer i små fina glas, på skedar eller som jag valt att göra, i små kakformar. En perfekt start på nyårsmiddagen!
77,00 kr
Casal Garcia Vinho Verde har en fräsch och fruktig doft med inslag av honungsmelon, äpplen. päron och citrus. Smaken är fruktig och pärlande med trevliga toner av melon, gröna äpplen, päron och citrus.
Recept: Linnéa Seidel
Linnéa bjuder på ett recept på härliga, örtmarinerade lammracks.
Läs mer »Ingen nyårsafton utan ostbricka! Med små enkla knep och recept kan du lyfta den klassiska ostbrickan till nya höjder, jag lovar!
Läs mer »Och som kronan på verket avslutar jag nyårsmiddagen med en vit chokladmousse med lemon curd. Gott nytt år!
Läs mer »Vill du blanda en drink av lite lyxigare slag? Då rekommenderar vi en drink som baseras på mousserande vin - som prosecco, cava eller champagne. Här hittar du 10 goda, bubblande drinkar.
Läs mer »