Påsksallad med varmrökt lax och primörer.
Gör vårens fräschaste sallad på delikatesspotatis, späda små morötter, ärtor och varmrökt lax.
Läs mer »Linnéa har gjort dessa fräscha spett med fetaost och melon som blir jättegoda som tilltugg eller varför inte som inslag på påskbuffén?
Har du inget kuljärn kan du använda en sked, eller skära melonen i bitar. Men speciellt till påsk är det lite extra festligt med bollar. Att trä på kuber av fetaost på spett kan vara lite trixigt- smular den sönder sig brukar jag bryta av bitar istället och liksom ”nypa fast” den på spetten. Men det beror lite på hur fetaosten är i konsistensen vad som passar bäst.
150 g fetaost
1/2 mini-vattenmelon
1/2 honungsmelon
färsk basilika
flingsalt
träspett
Skär eller bryt fetaosten i kuber.
Dela de båda melonsorterna och tag ur kärnorna i honungsmelonen.
Gröp ur kulor ur melonerna med ett kuljärn. Varva melon, färsk basilika och fetaost på träspetten.
Strö över lite flingsalt.
79,00 kr
109,00 kr
Ett annat festligt bubbel som passar till melon- och fetasostspett är denna blanc de blancs från Pierre Olivier. Smaken har en trevlig fruktsötma med inslag av gula frukter, päron och äpple och kex. Vinet bjuder på en angenäm balans med mjuka och uppfriskande bubblor.
Recept: Linnéa Seidel
Gör vårens fräschaste sallad på delikatesspotatis, späda små morötter, ärtor och varmrökt lax.
Läs mer »Underbart goda kanapéer med skagenröra och dill att bjuda på i påsk.
Läs mer »I påsk bjuder vi på en härlig lammrostbiff med råstekt potatis, portabello och gräddig rödvinssås med tranbär. Receptet med tillhörande vintips hittar du här.
Läs mer »Istället för marshmallows har Linnéa använt chokladtäckta skumägg till sina rocky roads. Otroligt god sötsak som passar perfekt att servera efter påskmaten.
Läs mer »En dröm för chokladälskaren! Den sega choklad- och mandelbottnen tillsammans med chokladmoussen och chokladganachen är svår att motstå.
Läs mer »