Ostron med O.P. Anderson Dill.
Kan ostron och O.P. Anderson Dill vara den bästa kombinationen - ja, säger Gastrogardets kock Klara Lind.
Läs mer »Ostron och brynt smör - det säger vi inte nej till. O.P. Anderson Gastrogardets stjärnkock Klara Lind bjuder på ett recept med just det.
Det här är en kombination som jag skulle våga säga går hem hos alla. Umami när det är som bäst och O.P. Anderson som lyfter alla smakerna till nya höjder.
12 st ostron
1 knippe gräslök, finhackad
10 g pepparrot, färsk finriven
1 dl smör, brynt
1 st citron, saften
4 msk O.P. Anderson
salt
Extra gräslök till garnityr
Bryn smöret genom att sjuda det i en kastrull på medelvärme under.
Häll upp smöret i en skål eller kanna när det har blivit ljusbrunt och det börjar dofta nötaktigt och låt det sedan svalna något.
Öppna ostronen och skär loss muskeln i botten. Rensa bort eventuella bitar från skalet.
Lägg dem på ett serveringsfat.
Blanda nu alla ingredienser ner i det brynta smöret, smaka av med salt.
Skeda över smöret på ostronen och toppa med fint skuren gräslök servera direkt.
299,00 kr
O.P. Anderson har en fyllig och balanserad kryddighet med tydlig smak av kummin och inslag av anis och fänkål
Recept: Klara Lind
Kan ostron och O.P. Anderson Dill vara den bästa kombinationen - ja, säger Gastrogardets kock Klara Lind.
Läs mer »O.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind presenterar den här läckra rätten - grillade havskräftor med smak av citrus.
Läs mer »O.P. Anderson Gastrogardets Klara Lind har satt ihop den här fantastiska efterrätten. Perfekt att bjuda på när de svenska hallonen äntligen har mognat.
Läs mer »Klara Lind är säkert ett namn som klingar bekant för många. Men hon har så mycket mer på sitt CV än "bara" kock - till exempel är hon en del av O.P. Andersons Gastrogarde.
Läs mer »Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.
Läs mer »