Picklad blomkål och rödlök.

De perfekta tillbehören till tacos och pulled pork! Dessa smakrika pickles gör du snabbt och enkelt.

Picklad blomkål och rödlök
logo

0 h 30 min

Picklad blomkål och rödlök

Ingredienser

  • 100 g blomkål, rå hyvlad

  • 1 rödlök

  • ½ dl ättika (12%)

  • 1 dl strösocker

  • 1 ½ dl vatten

Gör så här

    1. Lägg grönsakerna i varsin skål eller burk. Koka upp lagen.

    2. Dela upp lagen och häll varm lag över rödlöken och kall lag över blomkålen. Låt dra minst en halvtimme.

    3. Servera pulled pork, bönröra, picklade grönsaker och nachos som tilltugg.

Tarapacá Biodiversity Cabernet Sauvignon Syrah

139,00 kr


När du väljer rödvin till tacos och tex mex ska du undvika sträva viner. Välj ett fruktigt vin som Tarapacá Biodiversity Cabernet Sauvignon Syrah där smaken är mjuk med inslag av mörka frukter och bär samt en stänk av vanilj.

Guacamole

Godaste guacamolen.


Hemlagat är bäst! Och enklare än vad du tror. Hoppa över kryddpåsen och gör din egen avokadoröra. Extra god blir guacamolen om du mortlar i stället för att mixa avokadon och låter den vara lite bitig!

Läs mer »