Räkwraps med dillmajo.
Räkwraps som passar perfekt till picknick och en måltid i det gröna eller när du vill slänga ihop en snabb men god middag.
Wraps är ett perfekt alternativ när du ska iväg på picknick eller vill slänga ihop en snabb middag som går att variera in i oändligheten. Dessa räkwraps innehåller en härlig dillmajo, fetaost, grönt av önskat slag och picklad rödlök.
Dillmajo:
Ingredienser
2 dl majonnäs
1 knippe dill
1 msk citron
örtsalt
Gör så här
Finhacka dillen och blanda med majonnäs, citron och örtsalt.
Räkwraps:
Ingredienser
4 tortillabröd
svartkål, grönkål, ruccola eller annat bladgrönt
150 g fetaost
300 g räkor
picklad rödlök
Gör så här
Lägg ut tortillabröden och fördela bladgrönt, smulad fetaost, räkor och picklade rödlök i mitten på varje bröd.
Klicka ut dillmajonnäs och toppa med några vippor hel dill.
Vik och rulla ihop till en tight rulle.
Vintips till räkwraps:
Drostdy-Hof Chenin Blanc, 3000ml, box
219,00 kr
Drostdy-Hof Chenin Blanc passar bra till olika rätter med fisk och skaldjur. Det vita vinet har en frisk och fruktig smak med tydliga nyanser av tropisk frukt, lime, persika och äpplen.
Solgul fisksoppa med torsk och lax.
Ett riktigt bra basrecept på fisksoppa med torsk, lax och saffran som du kokar på 30 minuter.
Läs mer »Hel citronkyckling i ugn.
En saftig och supergod citronkyckling som tillagas i ugnen - enkelt och gott! Vi bjuder också på ett tillhörande vintips.
Läs mer »Crêpes fyllda med stuvning på räkor, citron och dill.
Crêpes är perfekt som förrätt eller som en enklare lunch. Linnéa bjuder här på sitt recept på crêpes med räkor som gärna serveras med en sallad på sidan!
Läs mer »