Julkryddad ribbestek med brysselkål och apelsinlingon.
Vågar man byta ut julskinkan? Kanske inte, men kanske kan en julkryddad Ribbestek bli ett gott alternativ?
Läs mer »Till snapsen ska det såklart vara sill. Här har jag gjort en sillröra som har härlig smak av senap. Vilket passar ypperligt till O.P Andersson Julaquavit!
Till snapsen ska det såklart vara sill. Som man säger nuförtiden: Det är sen gammalt. Här har jag gjort en sillröra som har härlig smak av senap. En sillröra som passar ypperligt till O.P. Andersson Julaquavit!
3 dl gräddfil
2 msk majonnäs
10 cm purjolök
3 msk grovkornig senap
1 tsk senapspulver
Svartpeppar
1 knippe färsk dill
250 g inlagd sill
Blanda gräddfil och majonnäs i en bunke.
Finhacka purjolöken och blanda i den tillsammans med senap, senapspulver, svartpeppar och finhackad dill.
Ta ur sillen ur lagen. Klipp eller skär sillen i småbitar och blanda till en sillröra.
Låt sillröran stå och dra minst ett dygn före servering.
229,00 kr
Till sillröra rekommenderar Linnéa O.P. Anderson Julaquavit. Det är en snaps som fungerar väl till både det kalla och det varma på julbordet!
Recept: Linnéa Seidel
Vågar man byta ut julskinkan? Kanske inte, men kanske kan en julkryddad Ribbestek bli ett gott alternativ?
Läs mer »Här har jag gjort en varm grönkålssallad som fått sällskap av både lax, svenskt äpple och granatäpple. En otroligt god kombination till julbordet!
Läs mer »Vad passar bättre att avsluta en julmiddag med än en härlig saffransmousse?
Läs mer »Kryddmästare Jonas Odland, mannen bakom O.P. Anderson, guidar dig att matcha kryddat brännvin, akvavit och julsnapsar med julbordets alla rätter.
Läs mer »