Tilltugg till prosecco: Melon- och getostspett.
Linnéa har skapat två goda tilltugg till Prosecco-cocktails. Här är recept på läckra melon och getostspett!
Läs mer »Linnéa har skapat två goda tilltugg till Prosecco-cocktails. Här får du recept på frasiga våfflor med ädelost och blåbär!
Linnéa har skapat två goda tilltugg till Prosecco-cocktails. Här får du recept på frasiga våfflor med ädelost och blåbär!
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 dl mjölk
smör
Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål, tillsätt mjölken och rör till en jämn smet.
Hetta upp våffeljärnet. Pensla det med lite smör innan varje gräddning.
Grädda våfflorna. Lägg ut de färdiggräddade våfflorna på ett galler, då behåller de sin frasighet.
140 g GräddÄdelost
1 dl kvarg
Smula ner osten och mosa den med en gaffel. Blanda väl med kvargen.
Låt stå kallt cirka 30 minuter innan servering.
250 g blåbär
1 dl strösocker
1/2 tsk malen kardemumma
1/2 tsk vaniljpulver
Lägg bär, socker, kardemumma och vaniljpulver i en kastrull. Låt koka på medelvärme i cirka 15 minuter. Tag av kastrullen från plattan. Ha upp i en väl rengjord burk.
Dela varje våffla så du får ut hjärtan. Bred på en klick ädelostkräm och ha sedan på lite blåbärssylt så har du ett perfekt tilltugg till Proseccon!
109,00 kr
En aperitif och sällskapsdryck som passar att drickas till lättare anrättningar där det gärna får finnas lite sötma.
Recept: Linnéa Seidel
Linnéa har skapat två goda tilltugg till Prosecco-cocktails. Här är recept på läckra melon och getostspett!
Läs mer »Bellini är en av Italiens mest kända cocktails och görs på Prosecco och vita persikor (succo di pesca). Vill man göra det enkelt för sig köper man färdig persikojuice.
Läs mer »Gör Linnéas frasiga våfflor med silkeslen chokladglass och en otroligt god chokladsås smaksatt med päronlikör.
Läs mer »Så otroligt enkel men så oerhört god. Här får du recept på en Chambord Royale, en lyxigare och godare variant på Kir Royale.
Läs mer »