Krabbröra på smörbruschetta
Börja nyårskvällen med ett riktigt gott tilltugg i form av smörbruschetta som toppas med en krämig krabbröra.
Linnéa delar med sig av hennes fantastiska nyårsmeny.
Året som gått lider mot sitt slut och vi går snart in på ett nytt. Linnéa Seidel har komponerat ihop en utsökt, lättlagad nyårsmeny som garanterat kommer att imponera på dina gäster. Det blir ett välsmakande och gott nytt år!
Börja nyårskvällen med ett riktigt gott tilltugg i form av smörbruschetta som toppas med en krämig krabbröra.
Servera en god pumpasallad till förrätt som toppas med parmesan och knapriga skinkchips
Till huvudrätt serverar vi en lyxig oxfilé med friterade morötter och en gudomligt god sås med svartkål.
Avsluta året med en riktigt festlig dessert i form av chokladkräm med päronlikör och karamelliserade popcorn.
Vill du blanda en drink av lite lyxigare slag? Då rekommenderar vi en drink som baseras på mousserande vin - som prosecco, cava eller champagne. Här hittar du 10 goda, bubblande drinkar.
Läs mer »Jane Sandström är sommelier och har arbetat med Riedel i över tjugo år. Här berättar hon om glasens betydelse för smakupplevelsen och vilka champagneglas som är bäst för just Champagne.
Läs mer »Vad väljer du att skåla in det nya året med? Här tipsar folk o folks dryckesexpert Mats Claësson om bästa bubblet till nyår. Det är inte nödvändigt att dricka just champagne hela kvällen - det finns många läckra mousserande viner att välja bland!
Läs mer »Låt dig inspireras av Linnéas nyårsmeny och dukning - eller kopiera rakt av, valet är ditt!
Läs mer »