Gör drinkar med O.P. Anderson.

De flesta kopplar O.P. Andersons akvavit som enbart som högtidernas snaps men O.P. är en minst lika god drinkingrediens. Här listar vi flera goda O.P-drinkar.

Swedish Negroni med apelsinzest

O.P. Anderson Aquavit är Sveriges äldsta och mest anrika akvavit, den självklara snapsen på varje festbord under både påsk, midsommar och jul. O.P. står för Olof Peter som föddes 1797 och var både spritfabrikör och skeppsredare. Hans son Carl August tog sedan över affärerna och lanserade O.P. Anderson Aquavit 1891 som en hyllning till sin far.

O.P. Anderson är även en utmärkt bas i drinkar då den ger en aning kryddiga drinkar med mycket substans. Här listar vi flera goda drinkrecept med OPA att testa framöver.

Tre klassiker från O.P. Anderson

O.P. Anderson har såklart sin klassiska akvavit som lanserades redan 1891. Men det finns fler varianter av akvavit i O.P. Andersons portfölj som passar utmärkt till både mat och som drinkbas.

O.P. Anderson, 700ml

299,00 kr


O.P. Anderson har en fyllig och balanserad kryddighet med tydlig smak av kummin och inslag av anis och fänkål.

O.P. Anderson Björk

262,00 kr


O.P. Anderson Björk har en kryddig och frisk karaktär med toner av björksav och björkknopp, citronzest samt den klassiska O.P.-kryddningen kummin, anis och fänkål.

Passar perfekt som bas i cocktails och utmärkt till det nordiska kökets rena smaker.

O.P. Anderson Klar

302,00 kr


O.P. Anderson Klar har en frisk och fyllig kryddighet av dillfrö och citron med inslag av kummin, anis och fänkål.