Amarula Vegan – en mejerifri gräddlikör.

För att alla ska kunna ta del av marulafruktens goda smaker lanseras nu Amarula Vegan – en gräddlikör helt fri från mejeri och laktos. Likören har toner av karamell, vanilj, gräddig kokos och marulafrukt.

Amarula Vegan

Bakom varje flaska Amarula finns ett omsorgsfullt hantverk. När marulafrukten blivit ljusgul och stor som ett plommon faller det till marken. Frukten plockas sedan från marken för att bli till Amarula. Destillatet lagras i två år på små ekfat och när en kokosbas och ytterligare marulaextrakt adderas får vi en smakrik vegansk gräddlikör med kvalité i fokus. Amarula Vegan smakar milt av karamell, vanilj och krämig kokosnöt tillsammans med komplexa toner av den distinkta marulafrukten. En smakrik växtbaserad likör där marulafrukten på ett elegant vis vävs samman med kokos. Den passar att dricka som den är eller som ingrediens i en cocktail. - Vår senaste nyhet Amarula Vegan skapar en möjlighet att dela marulafruktens särskilda och goda smak med fler. Med Amarula Vegan vill vi erbjuda en vegansk gräddlikör som inte tummar på smaken eller kvalitén, säger Martina Talmet, Senior Brand Manager på Anora. Med ursprung i Sydafrika arbetar Amarula med flera intiativ för att värna om människorna och naturen som är en del av gräddlikören. Genom fonden The Amarula Trust arbetar Amarula med initiativen The Handwork Hub, Herd och Wildlife Direct. The Handwork Hub tillverkar Amarulas tofsar som syns på sidan av varje flaska. Företaget ägs och drivs av de arbetande kvinnorna själva. HERD och Wildlife Direct syftar till att främja och skydda elefanter.

Amarula Vegan

242,00 kr


Amarula Vegan smakar milt av karamell, vanilj och krämig kokosnöt tillsammans med komplexa toner av den distinkta marulafrukten. En smakrik växtbaserad likör där marulafrukten på ett elegant vis vävs samman med kokos.