Vinn biljetter till Moveat 20 maj.

Tillsammans med O.P. Anderson tävlar vi ut biljetter till Moveat Cocktail den 20 maj. Läs nedan hur du gör för att vara med och tävla!

Tävla om biljetter till Moveat den 20 maj

20 maj bjuder O.P. Anderson in till en vandring mellan sex olika barer i Stockholm och du kan nu få hänga med under denna fartfyllda dag! Varje bar har skapat en cocktail på allt från anrik akvavit till modern äppel- och hallonsnaps. Till samtliga cocktails serveras en smakbit som passar drycken och det genomgående temat är hållbarhet. Blir du den lycklige vinnaren som får två biljetter till det här roliga eventet? Ta chansen och tävla!

I slutet av maj genomförs Moveat Cocktail för allra första gången. På den nya barvandringen serveras cocktails på traditionell akvavit och modern snaps från O.P. Anderson tillsammans med en munsbit. Barerna som besöks under dagen är Stjärtilleriet, Stockholm Under Stjärnorna, Nori Bar, Hantverket, Strandvägen 1 samt Villa Dagmar.

Cocktailvandringen sker utifrån en app som visar kartan, barerna och menyerna. Med hjälp av appen kan deltagarna själva bestämma i vilken ordning de vill gå. Samtliga cocktails bygger på O.P. Andersons ekologiska spritsorter som alla tillverkas med ett minimalt avtryck på miljön.

O.P. Anderson Petronella Hallon

199,00 kr


Mild, fyllig och frisk smak av hallon i kombination med de klassiska O.P. kryddorna. Den milda kryddningen av kummin, anis och fänkål kompletteras av de friska hallonen som skapar en modern twist på en traditionell kryddning.

Snapsen serveras med fördel något kyld till sommarmat såsom sill, lax och fräscha sallader. O.P. Anderson Petronella Hallon fungerar även som aperitif med is samt som bas till bubbliga spritz och rosa cocktails.

Tävla om biljetter till Moveat Cocktail 2023

För att vara med och tävla skickar du in ditt svar på frågan till info@folkofolk.se och skriver "Moveat Cocktail" i ämnesraden. Vinnaren får två biljetter (värde 599 kronor styck). Biljetterna skickas ut digitalt till vinnaren.

Vilket år grundades O.P. Anderson?

1. 1889

X. 1891

2. 1899

Vinnaren kommer att meddelas via mejl och även presenteras här. Vi vill ha ditt svar senast den 9 maj 2023. Lycka till! Och du, glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

20.04.2023