Blossa hyllade vintern tillsammans med Miss Li.

Blossa skapade i samarbete med Miss Li en ny låt 2021. Låten "Den vintertid nu kommer" är en hyllning till vintern och en påminnelse om att värna om sina nära och kära.

Blossa och Miss Li med Den vintertid nu kommer

I samband med att vi ställde om till vintertid 2021 släppte Blossa tillsammans med Miss Li en vintertolkning av den kända psalmen ”Den blomstertid nu kommer”. Låten är en gemensam hyllning till vintern och en påminnelse om att värna om sina nära och kära.

Den folkkära Miss Li

– Med ”Den vintertid nu kommer” vill jag förmedla känslan av att vänta på, vara med och skiljas ifrån någon man tycker väldigt mycket om. För om det är någon tid på året där man umgås med människor man älskar, men som man tyvärr träffar alldeles för sällan, så är det under vintern och julen, sa Miss Li inför premiären.

Musik och umgänge i balans

Blossas drycker har sedan lång tid varit en naturlig del av vintertidens alla värmande stunder. 2021 hade Blossa valt att ha ett särskilt fokus på musik för att ytterligare bidra till människors sociala umgänge. 

Vintertid med Blossa

Blossas samarbete med Sony Music har utöver låten ”Den vintertid nu kommer” av Miss Li resulterat i spellistan ”Vintertid med Blossa” där Miss Lis tolkning tillsammans med ytterligare vinterlåtar finns tillgängliga. Det är en lista med stämningsfull vintermusik perfekt för häng med vänner och kvällsmys med familjen till exempel.

– Äntligen vinter känner vi! Efter en lång, varm sommar ser vi fram emot att kura ihop oss med en värmande kopp glögg tillsammans med nära och kära. Med ”Den vintertid nu kommer” och hela vår spellista har vi skapat ett soundtrack till vinterns alla sammankomster. Vintermusik tillsammans med varma drycker är en perfekt match, förklarade Åsa Strömberg, Senior Brand Manager på Blossa. 

För Blossa är spellistan ”Vintertid med Blossa” och låten ”Den vintertid nu kommer” en hyllning till vinterns alla glädjeämnen – som tid med vänner och familj, god mat och värmande drycker samt en påminnelse om att inte ta något av detta för givet. 

Lyssna på Miss Lis låt och spellistan här.