Onlineprovning: Kluckande klappar som hyllats i pressen.

Den 15/12 provar vi två viner som hyllats av pressen och är utmärkta klappar under granen. Mats utlovar även fler julklappstips som kluckar. Välkommen!

Robert Mondavi Sauvignon Blanc och Faustino I Gran Reserva 2010

Det är många människor som uppskattar kluckande klappar under granen och nu har vi tagit fram två viner som vi vill prova tillsammans med er. Det är viner som vi brinner lite extra för och som även fått riktigt bra recensioner i olika tidningar och andra forum.

Missade du provningstillfället?

Se provningen här >>

Vi kommer att prova ett vitt och ett rött vin, men även prata om och presentera andra viner (och kanske även någon spritsort) som gör sig väl som kluckande julklapp.

När: Onsdagen den 15 december 2021 kl. 18.00 - helt kostnadsfritt.

Var: Provningen äger rum online.

Hur: Anmäl dig här. När du anmält dig får du tillgång till en länk som du klickar på vid provningens start.

Provningen kommer att ledas av folk o folks egen dryckesexpert Mats Claësson. Produkterna finns i Systembolagets ordinarie sortiment, men det är bra att kolla på Systembolagets hemsida så de finns i lager på din butik.

En provning är normalt mellan 40-60 minuter lång.

Vi kommer att prova:

Faustino I Gran Reserva 2011

199,00 kr


Förstklassig Rioja som kan drickas nu men även lagras under lång tid. Årgång 2010 är utan tvekan en exceptionellt bra årgång i Rioja och det är många som spår att den kommer bli den bästa på 50 år.

Vinprovning digitalt

Vinprovningar online.


Är du nyfiken på intressanta viner från olika producenter runtom i världen? Här hittar du våra onlineprovningar som du kan titta på när du har tid och möjlighet. 

Läs mer »