Här presenterar vi hela vårt utbud av grappa, en italiensk signatursprit som har gjort en klassresa från att vara en lågstatusdryck till att bli en global representant för italiensk destillationskonst.
Med jämna mellanrum samlas redaktionen för folk o folk för att prova och analysera utvalda produkter. Denna gång har vi provat en finstämd grappa där pressresterna kommer från tillverkning av de populära italienska mousserande prosecco-vinerna.
Läs merDenna gång för september månad har jag valt en fatlagrad grappa som har varit en favorit sedan många år tillbaka. Att det är en sprit i absolut världsmästarklass är det ingen tvekan om.
Läs merFå drycker signalerar kontinental sommarkväll så som grappa. Tina Shine berättar mer om denna härliga, italienska digestif.
Läs merJacopo Poli berättar hur det gick till när samarbetet med det legendariska vinet Sassicaia kom till och pressresterna blev till en enastående grappa.
Läs merVi provar en Grappa från hjärtat av Veneto som bjuder på stor, fyllig och kraftig smak av kryddor, torkad frukt och fat.
Läs merFölj med på en rundtur i familjen Polis destilleri i Veneto, Italien. Vi dyker ner i ångande kärl och lär oss mer om grappa och dryckens gedigna historia.
Läs merDaniel Winter anordnar en provning för att undersöka vilka spritsorter som vinner på tillsätta vatten till den. Läs om den annorlunda provningen och resultaten.
Läs merVisste du att grappa görs på druvrester? Här berättar vi allt du behöver veta om grappa: om tillverkningen, historien och tips på riktigt bra grappa!
Läs mer