Vinprovning i Stockholm med Wongraven 2 maj.

Det är med stor glädje vi kan bjuda in våra läsare till en provning med den hyllade vinproducenten och black metal-artisten Wongraven. Varmt välkomna!

Sigurd Wongraven

Norske Sigurd Wongraven är mest känd som frontfigur, sångare, gitarrist och låtskrivare i Satyricon, ett av världens mest kända black metal-band. I trettioårsåldern började han att producera vin och är i dag en av Norges mest hyllade vinproducenter. Nyligen fick han i uppdrag att skapa ett musikstycke till en utställning i det nya Edvard Munchs-muséet i Bjørvika.

Wongravens viner är långt ifrån många av de ”kändisviner” som vi är vana att se i Systembolagets sortiment. Han är en seriös vinproducent som deltar med sitt stora kunnande och engagemang i hela framställningsprocessen.

Om vinprovningen:

När: Måndagen den 2 maj 2022, kl 18:30

Var: USINE, Södermalmsallén 36 i Stockholm. Ingång Fatburen (ej USINE Bistro som ligger bredvid)

Hur: Anmäl dig här >>

Provningen kommer att ledas av Sigurd Wongraven och vi kommer att prova viner från flera olika länder. Vi dukar upp sju utvalda viner, där vi bland annat kommer att prova en Champagne och två Barolo. Evenemanget kostar 500 kr per person och då ingår även en rätt på oxfilé med rödvinssky, anklever och rostad potatis med vin.

Vinerna vi kommer prova:

Wongraven Champagne Brut >>

Wongraven Morgenstern Riesling >>

Wongraven Senza Compromesso Rosato >>

Wongraven Alleanza Piemonte Rosso >>

Wongraven Alleanza Langhe Rosso Black Label >>

Wongraven Barolo Orion >>

Wongraven Barolo Silver >>

Varmt välkommen!