Finns att beställa!

Beställ här
Gul bakgrund

Nyhet

logo
product image

IL CAPOLAVORE BIANCO

67,00 kr

Beställ till ditt Systembolag

Klicka på knappen för att slutföra beställningen på Systembolagets hemsida. Vill du få vårt nyhetsbrev med produktnyheter, recept och tips? Fyll då även i din epostadress.

E-post

Vi på folk o folk och Anora åtar oss att skydda dina personuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i Anoras personuppgiftspolicy. Genom att lämna dina personuppgifter här accepterar du vår personuppgiftspolicy.

Gröna druvor

Succén Il Capolavoro fortsätter.

Förra året lanserades det röda vinet Il Capolavoro Appassimento Rosso som blev en sådan framgång att den snart finns i de flesta Systembolagsbutiker. Nu utökas vinserien med nyheten Il Capolavoro Bianco, ett vitt fruktigt vin från det trendiga vinområdet Apulien beläget på Italiens klack.

Il Capolavore Bianco

Italienskt vitvin till fisk och skaldjur

Nu växer Il Capolavoro-familjen när ett vitt vin lanseras i serien, Il Capolavoro Bianco. Ett fruktigt vitvin du med fördel serverar väl kylt till de salta tilltuggen, till vit fisk eller skaldjur.

Guldmedalj

Vinet har redan vunnit GULD i den prestigefulla internationella tävlingen Gilbert & Gaillard 2023 – en bekräftelse på dess enastående kvalitet för priset.

Il Cap Bianco
Ad
Il Capolavoro Rosso
Pasta med pancetta
Pasta med entrecôte, aubergine och karamelliserad lök
Il Capolavoro Rosso BiB

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Få tips om nya drycker, mat- & drinkrecept, chans att delta i provningar och tävlingar.

E-post