Smakrik romdrink med varma toner av julens kryddor såsom kanel, kryddnejlika, apelsinskal, vanilj och ingefära. Garnera med en apelsintwist med nejlikor för en julig touch!
2 cl Barracuda Winter Spiced
2 cl Boulard Grand Solage Pays d'Auge
1.5 cl sockerlag (görs på lika volymer socker och vatten)
1 stänk apelsinbitters
nejlikor
apelsinskal
is (gärna klaris)
Stick tre nejlikor i ett apelsinskal.
Rör Barracuda Winter Spiced, Boulard Grand Solage Pays d'Auge och apelsinbitters med is.
Sila upp på en stor isbit i ett whiskyglas och stick ner apelsintwisten med nejlikorna mellan isen och glaset.
Nederländerna
320 kr
Nyanserad, fruktig, något kryddig smak med sötma och tydlig fatkaraktär, inslag av torkad frukt, knäck, arrak, rostade nötter, vanilj, kardemumma och aprikosmarmelad. Serveras rumstempererad som avec eller används som drinkingrediens.
Frankrike
359 kr
Boulard Grand Solage har en nyanserad doft och smak med fatkaraktär, inslag av röda äpplen, knäck, apelsin, vanilj, kanel och hasselnötter
Midnight Rum är en värmande romdrink som kryddas med en aning chili och toppas med sammetslen grädde.
Läs merManhattan är en klassisk och välkänd cocktail med whiskybas, söta inslag och bittra toner. Här är en spännande variant med mörk rom istället för whisky!
Läs merInför lanseringen av Barracuda Caribbean Dark fick Niklas Falkman äran att sätta ihop denna drink. Både läskande och snygg.
Läs merNiklas Falkman är en mästare på drinkar. Barracuda Buck är ingen undantag. Lite rom och lite Ginger ale - bam!
Läs mer