Koskenkorvas rabarberlikör, prosecco och ett stänk mineralvatten. Garnera med apelsinskiva, eller kanske en rabarberstjälk om det är i säsong.
4 cl Koskenkorva Rhubarb
4 cl dry prosecco
4 cl kolsyrat mineralvatten
sockerlag (kan uteslutas)
apelsinskiva
is
Fyll upp ett glas med is.
Mät upp alla ingredienser i ett vinglas och rör om.
Smaka av och addera ev. lite sockerlag om du vill ha lite mer sötma i drinken.
Garnera med apelsin och servera!
Finland
179 kr
Koskenkorva Rhubarb är välbalanserad och frisk, gjord på färska rabarber och granatäpple. Doften är fräsch av rabarber med en fruktig underton av granatäpple. Naturlig smak av rabarber i härlig kombination med juicigt granatäpple.
Italien
99 kr
109 kr
Ett friskt mousserande vin med toner av päron, citrus och en lätt sötma. Perfekt som aperitif eller till lättare rätter.
Gjord på färsk rabarber och granatäpple - en ljuv rosaskimrande förening mellan sött och syrligt att servera kall som den är eller i uppfriskande drinkar.
Läs merEn rosaskimrande, läskande drink toppad med skummad äggvita. Gjord på Koskenkorva Rhubarb, en ny likör med färska rabarber och granatäpple.
Läs merRhubarbie är en rosaskimrande och vacker cocktail som baseras på Koskenkorva Rhubarb som blandas med tranbärsjuice och tonic.
Läs merKoskenkorva har en lång historia som började på 1930-talet och har sedan dess nått stora framgångar med sitt breda sortiment.
Läs mer