Tänker du på miljön när du väljer vin?
Att vinet är ekologiskt är förstås viktigt, men visste du att en bag-in-box har 90 % lägre klimatavtryck än glasflaskor? Tänk lätt och återvinningsbart.
Läs mer »Årgång:
2022
Australien
Systembolaget nr:
6873
Att vinet är ekologiskt är förstås viktigt, men visste du att en bag-in-box har 90 % lägre klimatavtryck än glasflaskor? Tänk lätt och återvinningsbart.
Läs mer »Värm dig med en kryddig gulaschsoppa i höstmörkret. En ungersk rätt med smak av bland annat paprika och kummin och med vinterns rotfrukter.
Läs mer »En version av pulled pork med svenska smaker som äpple, trattkantarell, timjan och vitlök. Dessutom förpackas denna pulled pork i tunnbröd vilket gör den till perfekt till vinterpicknicken.
Läs mer »Recept på Linnéas härligt höstiga gryta som verkligen värmer i höstmörkret.
Läs mer »En stekt köttbit är aldrig fel, men rätt tillbehör lyfter rätten till nya nivåer! Här lagar Linnéa en entrecôte med rotfrukter och vispat kryddsmör.
Läs mer »En vegetarisk lasagne behöver absolut inte vara tråkig! Här är en otroligt smakrik variant med taleggio och svamp bland annat.
Läs mer »Kan man verkligen göra pizza i sin airfryer? Jajemän! Här är ett recept där vi steg för steg förklarar hur du gör en enkel pizza margherita.
Läs mer »En enkel grilltallrik med sommarens bästa smaker. Linnéa älskar att marinera grönsakerna innan hon grillar dem. Då får de fin smak från marinaden och sen en extra dimension från grillningen.
Läs mer »Saftiga och kryddiga revbenspjäll är en favorit på julbordet för många, så även för Linnéa. Här har hon satt sin egen prägel på sin pappas klassiska recept.
Läs mer »Varmrätten till Linnéas trerättersmeny som består av kalvfilé med parmesanrostade rotfrukter och palsternackspuré!
Läs mer »Linnéas krämiga grönkålspaj innehåller prästost och grädde. Ett grönt alternativ till julen, men som är lika god året runt.
Läs mer »Härlig kycklinggryta gjord med färskost, pesto på soltorkade tomater och parmesan som är enkel att laga. Perfekt till ett glas cabernet sauvignon från Australien.
Läs mer »En vegansk viltgryta från Gustav Johanssons nya kokbok Vegansk Hemkunskap.
Läs mer »Flankstek är en enkel köttdetalj att lyckas med. Tänk bara på att skära den tvärs över muskelfibrerna. Om du skär den utmed fibrerna blir den seg
Läs mer »Linnéas recept på en underbar pasta med tryffel och ryggbiff. Avnjut med ett glas Ruffino Riserva Ducale för en fulländad smakupplevelse.
Läs mer »Grytor och långkok hör vinterhalvåret till men det är inte alltid tiden finns för långkok. Här plockar vi fram lövbiff, som inte behöver koka så länge för att köttet ska bli mört, och lagar en snabb och enkel lövbiffsgryta. Perfekt vardagsmat!
Läs mer »En variant av den franska rätten coq au vin, fast här tillagas allt i en och samma stekpanna eller gryta.
Läs mer »Linnéa gör en klassiker från det franska köket men med sin egen lilla twist.
Läs mer »De godaste hamburgarna gör du enkelt hemma! Lägg upp med smakrik cheddarost och lök du karamelliserat i rött vin - mums!
Läs mer »Fredagskocken ger dig sitt recept på klassiska hamburgare. Ett perfekt recept när du vill ha en helt vanlig burgare. Kommer även med dryckestips.
Läs mer »Tasmansk bergpeppar har en rund och fruktig smak med fin pepparhetta i eftersmaken som påminner lite om chili. Här ger den smak åt pulled pork i buns.
Läs mer »Pizza alla Vodka är en tolkning av den populära pastarätten Penna alla vodka. Oskar Montano bjuder på pizzareceptet från kokboken "Pizza Wizard".
Läs mer »Prova Linnéas variant på italienska Pasta Alfredo med kyckling, som får en härlig sötma från lök och fyllighet från soltorkade tomater.
Läs mer »Prova att krydda fläskfilén med en rub gjord på julkryddor. Får du tag på vildsvinsfilé skulle jag rekommendera det. Det känns lite extra lyxigt så här till jul!
Läs mer »Låt revbensspjällen få en julig smak av ingefära, kryddpeppar, kanel och senapspulver.
Läs mer »Råddjurssadel med potatisgratäng serverad i portionsformar är en festlig rätt som passar till nyår. I receptet hittar du tips på matchande viner i olika prisklasser.
Läs mer »