VeganKlimatsmart
CHILL OUT Cabernet Sauvignon Australia

Årgång:

2022

CHILL OUT Cabernet Sauvignon Australia

Australien


239,00 kr

Systembolaget nr:

687308

Se om drycken finns på ditt Systembolag

Beskrivning

CHILL OUT Cabernet Sauvignon är ett smakrikt, generöst rött vin med mycket typicitet av druvan Cabernet Sauvignon där mörka bär såsom björnbär, mörka körsbär och svarta vinbär möter viol och lakrits och för med sig en kryddighet från fat på slutet. Medelfylligt vin med lång, generös eftersmak och härlig fruktsötma och en elegant örtighet.

Produktion

Vinet CHILL OUT Cabernet Sauvignon Australia är gjort på 100% Cabernet Sauvignon från South Eastern Australia. Druvjuicen jäser på rostfria tankar och lagras därefter en tid i kontakt med ek. Vinet är veganvänligt.

Passar till

Passar till grillade kötträtter, grillad halloumi, lammracks eller varför inte en matig ostpaj. Även utsökt att servera svalt en varm sommardag som sällskapsvin.

LammNötköttLabel: Ost

Kul att veta

CHILL OUT är en uppskattad och modern vinserie som erbjuder en stor variation av kvalitetsviner från noggrant utvalda vingårdar runt om i världen. Sedan starten 2002 har CHILL OUT varit framstående i sitt hållbarhetsarbete och satsat på innovationer med minsta möjliga klimatavtryck och idag säljs hela sortimentet i 100% återvinningsbara förpackningar; Bag in Box, rPET-flaskor, samt lättviktsglasflaskor. Dessutom tappas våra Bag-in-Box i Norden, vilket minimerar utsläpp och miljöpåverkan.

Produkttyp

Rött vin

Systembolaget sortiment

Systembolaget ordinarie sortiment

Alkoholhalt

13 %

Systembolaget nr

687308

Volym

3000 ml

Varumärke

Chill Out

Förslutning

Annan förslutning

Förpackningmaterial

Wellpapp

Region

Australia - South Eastern Australia - South Eastern Australia

Sockerhalt

6 g/liter

Druva

Cabernet Sauvignon


Lövbiffsgryta i stekpanna på bord med ris och salt.

Snabblagad lövbiffsgryta.


Grytor och långkok hör vinterhalvåret till men det är inte alltid tiden finns för långkok. Här plockar vi fram lövbiff, som inte behöver koka så länge för att köttet ska bli mört, och lagar en snabb och enkel lövbiffsgryta. Perfekt vardagsmat!

Läs mer »