Recept på matiga morotsbiffar som med lite smulad fetaost blir en perfekt start på minglet.
Riv morötterna. Finhacka lök och basilika. Blanda allt i en bunke tillsammans med ägg, vetemjöl, citron, salt och peppar. Rör om väl.
Hetta upp en stekpanna med olja i. Forma morotsröran till små biffar med hjälp av händerna. Stek på medelvärme tills dina morotsbiffar har fått fin yta på båda sidor.
Lägg upp morotsbiffarna på ett fat, smula över fetaosten och finhacka basilika.
Sydafrika
139 kr
Elegant mousserande vin med komplexa toner av grön frukt, brioche och en frisk syra. Perfekt till festliga tillfällen.
Frankrike
359 kr
En delikat Champagne med mjuka bubblor och smaker av äpple, citrus och en elegant brödighet.
Recept: Linnéa Seidel
folk o folks matskribent Linnéa tipsar om den bästa mingelmaten att bjuda gästerna på innan middagen. Här är recept på rödbetshummus med stekt libabröd.
Läs merEn innovativ och spännande mingelrätt med päron och stekt halloumi. Så gott och så enkelt!
Läs merFriterad zucchini med 3 sorters såser: vitlöksdipp, srirachadipp och tryffelmajjo. Prova även receptet på brynt, vispat smör på bröd eller kex.
Läs merMingel, förfest eller välkomstskål - det är alltid gott att ha något att tugga på till bubblet. Chips och nötter i all ära, men här kommer ett lite festligare alternativ.
Läs mer