Handskuren tagliatelle i syrad grädde.

Krämig tagliatelle med en sås gjord på syrad grädde, Västerbottensost och dragon. Hyvla färsk tryffel över pastan innan servering.

Tagliatelle i syrad grädde, Västerbottensost, dragon och färsk tryffel

4

Handskuren tagliatelle i syrad grädde, Västerbottensost, dragon och färsk tryffel är förrätten i vår grosshandlarlunchmeny. Till varmrätt serveras helbakad kyckling och desserten består av en körsbärstarte med salviagrädde.

Dryck till snapsbordet:

Recept: Marion Ringberg

Helbakad kyckling med potatisgaletteHelbakad kyckling med potatisgalette.

Helbakad kyckling och potatisgalette som serveras med en smörsås med sardeller och kapris samt en sallad med confiterad citrondressing.

Läs mer
Körsbärstarte med salviagräddeKörsbärstarte med salviagrädde.

En ljuvlig körsbärstarte med salviagrädde är desserten i vår grosshandlarlunch, speciellt framtagen för firandet av O.P. Anderson som fyller 130 år 2021.

Läs mer
O.P. Anderson Original med glasO.P. Anderson Distillery

Här produceras svenska snapsklassiker som Gammal Norrlands Akvavit, Bäska Droppar och, inte minst, flaggskeppet O.P. Anderson.

Läs mer