Helstekt kalkon med fyllning och skysås.

Den helstekta kalkonen serveras med krämigt potatismos, fyllning och tranbärssås.

Kalkon med fyllning och skysås

6

3 h 0 min

Thanksgiving är årets största mathögtid i USA. I centrum står kalkonen som serveras tillsammans med en mängd olika rätter så som potatismos, fyllning och tranbärssås. Linnéa har gått "all in" och bjuder här på en festmåltid som avslutas med Pecannötspaj.OBS! Kalkonens tillagningstiden i ugnen varierar beroende på hur stor kalkon du har.

Vin på magnumflaska till kalkon med fyllning och skysås

Recept: Linnéa Seidel

Krämigt potatismos med vitlök och gräslökKrämigt potatismos med vitlök och gräslök.

Receptet på det absolut godaste potatismoset jag ätit i hela mitt liv. Tricket är att ugnsbaka vitlök och sen blanda med gräddmjölk, smör och potatis.

Läs mer
TranbärssåsTranbärssås.

Ett måste till kalkonen. Tranbär hittar du i frysdisken, men om de skulle vara svåra att få tag på kan du använda frysta lingon för en svensk touch.

Läs mer
Rostad pumpa med brysselkål och baconRostad pumpa med brysselkål och bacon.

Jag älskar kombinationen av det lite beska från brysselkålen som mildras av pumpans sötma. Testa gärna att tillsätta stekt bacon och toppa med granatäpple.

Läs mer
Pumpabröd till ThanksgivingPumpabröd till Thanksgiving.

Vackra bröd som både ser ut som och innehåller pumpa. Väldigt goda och himla fina att duka med till Thanksgiving.

Läs mer
PekannötspajPekannötspaj.

Dekorerad med blommor och blad i pajdeg! Sött, nötigt och underbart gott. Servera med en klick grädde eller lite god vaniljglass.

Läs mer