Paella.

Linda Letelier Hansson bjuder på ett härligt paellarecept med kyckling och chorizo från kokboken "Festliga bufféer". 

Paella

6

1 h 30 min

Paella har fått sitt namn från pannan som den lagas i, la paellera. Basen i rätten är ris kryddat med saffran. Sedan är principen att ”man tager vad man haver". Här med kyckling och chorizo från kokboken "Festliga Bufféer " av Linda Letelier Hansson.

Klassisk paella innehåller ofta musslor, räkor och bläckfisk och i lyxiga varianter kan det finnas havskräftor. Det är viktigt att inte röra runt i riset under tillagningen men att samtidigt se till att riset inte kokar torrt.

Vintips till paella:

Recept: Linda Letelier Hansson

Vin till paella.Att välja vin till paella.

Vitt vin till fisk och rött till kött - men om man har bägge i samma maträtt då? Här guidar folk o folks dryckesexpert Mats Claësson rätt när det kommer till att välja vin till paella.

Läs mer
Flädermarinerad lax med brödUgnsbakad lax med flädermarinad.

Ett somrigt och annorlunda recept på flädermarinerad lax från kokboken "Festliga Bufféer" av Linda Letelier Hansson. Perfekt att servera på vilken buffé som helst. 

Läs mer
Fransk potatissallad på fat Fransk potatissallad.

En fransk potatissallad är perfekt att servera som inslag på buffén eller picknicken. Det här receptet kommer från kokboken Festliga buffér av Linda Letelier Hansson.

Läs mer
Fläderbärsdrink i glas fotat uppifrånFläderbärsdrink.

Ett somrigt drinkrecept med smak av fläder "Festliga Bufféer" av Linda Letelier Hansson. Byt ut Gin mot Ginish om du vill ha en alkoholfri variant.

Läs mer