Ugnsbakad torsk med rökig potatisstomp och citronvinägrett.

Den här fiskrätten serveras med en potatisstomp som får härligt rökig ton med hjälp av rökt böckling - spännande!

Ugnsbakad torsk med rökig potatisstomp.

4

0 h 40 min

Till fisken och potatisstompet bryter vi av med en fräsch vinägrett som får smak av citron, oliver och jalapeño bland annat. Bon apetit!

Vintips till torsken:

Recept: Danger Österlin

Semente Avesso Orange.Orangevin från nordligaste Portugal.

Semente Avesso finns i Systembolagets fasta sortiment och har blivit något av en favorit bland Orangevin-supportrarna.

Läs mer
Smörstekt torsk med trattkantareller.Smörstekt torskrygg med trattkantareller & kronärtskockssås.

Svamplyckan blir extra stor när man hittar ett sånt här recept att använda svampen till! Här blandas sensommarens bästa smaker på ett ypperligt sätt och vi skålar gärna in middagen i ett glas svalt vin från Bourgogne.

Läs mer
Torskrygg med bacon och smörsås.Torskrygg med knaperstekt bacon, smörsås och grönsaker.

Stekt torskrygg med en underbar sås och knaperstekt bacon - lika gott till vardag som till fest. Servera med grönsaker i säsong.

Läs mer
torskrygg med blåmusselsåsTorskrygg med blåmusselsås.

En elegant och god fiskrätt bestående av torskrygg med blåmusselsås, smörfräst purjolök, musslor och semitorkade plommontomater. Servera med att glas riesling från Robert Weil.

Läs mer