Burning Storm.

Burning Storm är en rosaskimrande och elegant drink som görs med Koskenkorva Rhubarb, mörk rom och ginger beer. Toppa med lime.

Ett rosa cocktailglas med rabarber och granatäpple bredvid
Koskenkorva Rhubarb

Koskenkorva Rhubarb

Finland

Systembolaget nr:

5038002

172,00 kr


El Dorado Rum 8 Year Old

El Dorado Rum 8 Year Old

Guyana

Systembolaget nr:

53201

389,00 kr


logo

1

logo

0 h 5 min

I Burning Storm blandas Koskenkorva Rhubarb med mörk rom, ginger beer och toppas lime för en elegant och törstsläckande cocktail. Servera som välkomstdrink och njut av den i gott sällskap.

Ingredienser

  • 2 cl Koskenkorva Rhubarb

  • 2 cl mörk rom

  • ginger beer

  • lime

Gör så här

    1. Fyll ett glas med is och häll över Koskenkorva Rhubarb och mörk rom.

    2. Toppa upp glaset med ginger beer.

    3. Rör om, garnera med lime och servera.

Koskenkorva Rhubarb

172,00 kr


I Burning Storm är Koskenkorva Rhubarb basen i den här drinken. Den är välbalanserad och frisk, gjord på färska rabarber och granatäpple. Doften är fräsch av rabarber med en fruktig underton av granatäpple. Naturlig smak av rabarber i härlig kombination med juicigt granatäpple.

El Dorado Rum 8 Year Old

389,00 kr


El Dorado 8 Years Old fungerar fint i Burning Storm. Doften i El Dorado Rum 8 Year Old är rik med inslag av torkade tropisk frukter, vanilj, farinsocker, choklad, flamberade bananer, bakade äpplen och kola. Smaken har en bra längd med inslag av fat, kryddor, torkade frukter och romflamberad banan.

El Dorado rom

Demerara Distillers


Demerara Distillers är en oerhört intressant romproducent som är beläget i Guyana som officiellt tillhör Karibien men är beläget på fastlandet i den nordöstra delen av Sydamerika.

Läs mer »