Vegansk milkshake med hallon och lakrits.
Tina testar tre recept på vegansk milkshake. Här spetsad med Koskenkorva Salmiakki Raspberry
Läs mer »Den här underbara milkshaken kan antingen ersätta en dessert, eller avnjutas under varma sommardagar!
Foto: Maria Strömberg
Den här underbara milkshaken kan antingen ersätta en dessert, eller avnjutas under varma sommardagar!
500 ml vaniljglass
1 dl vispgrädde (kan uteslutas för en mindre onyttig milkshake)
1 dl iskall mjölk
1,5 msk Benchmark no. 8
1 msk flytande honung
Kakao
Chokladströssel/chokladnibs
Låt glassen mjukna lite, vispa under tiden vispgrädden mjuk och fluffig, den ska fortfarande vara lite rinnig (vispa INTE på elvispens högsta hastighet utan snarare på den lägsta tills grädden är len och fluffig)
Mixa vaniljglass och mjölk till en trögflytande massa i en hushållsmixer eller med en stavmixer. Tillsätt den lätt uppvispade grädden, whiskey och honung, mixa ytterligare några sekunder.
Häll upp i kylda glas, pudra kakao på toppen och avsluta med några chokladnibs eller chokladströssel.
269,00 kr
En fyllig whiskey med tydlig karaktär av rostade ekfat. Smaken bjuder på nyanser av apelsin, mörk choklad och torkad frukt, balanserat med toner av cederträ, mjuk vanilj och rostade pekannötter.
Tina testar tre recept på vegansk milkshake. Här spetsad med Koskenkorva Salmiakki Raspberry
Läs mer »Här bjussar vi på ett härligt recept på en somrig och krämig jordgubbsmilkshake med smak av sommar och smarrig Amarula.
Läs mer »En riktigt maxad milkshake av amerikansk stil som passar perfekt in på den festliga brunchen.
Läs mer »Inspirerade av höstens äpplen har vi gjort en smarrig milkshake med fyllig smak av äpple från både äppelmos och calvados. Perfekt till brunchen eller som dessert!
Läs mer »