Så blandar du bäst till en Mimosa.
Mimosa är en fräsch drink som avnjuts främst under sommaren och till brunchen. Men hur blandar du den bäst? Och vilket slags mousserande är att föredra?
Läs mer »Den klassiska brunchdrinken Mimosa blandar du enkelt med apelsinjuice och mousserande vin. Du kan givetvis också göra din egen version med andra fruktjuicer men här får du ett traditionellt recept som alltid funkar.
1 del apelsinjuice (gärna färskpressad)
1 del Pata Negra Cava Organic
Fyll ett champagneglas till hälften med väl kyld apelsinjuice.
Toppa upp glaset med kyld cava.
Om du vill kan du garnera glaset med en apelsinskiva, en jordgubbe, eller vad du än känner för.
87,00 kr
En torr och fruktig cava med inslag av gröna äpplen, kex, päron, grapefrukt och örter. Fungerar perfekt till en mimosa!
Mimosa är en fräsch drink som avnjuts främst under sommaren och till brunchen. Men hur blandar du den bäst? Och vilket slags mousserande är att föredra?
Läs mer »French 75 är en riktig klassiker i cocktailvärlden. Här får du ett säkert recept som är svårt att misslyckas med.
Läs mer »Bellini är en av Italiens mest kända cocktails och görs på Prosecco och vita persikor (succo di pesca). Vill man göra det enkelt för sig köper man färdig persikojuice.
Läs mer »