Mimosa.

Den klassiska brunchdrinken Mimosa blandar du enkelt med apelsinjuice och mousserande vin. Du kan givetvis också göra din egen version med andra fruktjuicer men här får du ett traditionellt recept som alltid funkar.

Mimosa
Pata Negra Cava Brut

Pata Negra Cava Brut

Spanien

Systembolaget nr:

768401

85,00 kr


Mimosa

Ingredienser

  • 1 del apelsinjuice (gärna färskpressad)

  • 1 del Pata Negra Cava Organic

Gör så här

    1. Fyll ett champagneglas till hälften med väl kyld apelsinjuice.

    2. Toppa upp glaset med kyld cava.

    3. Om du vill kan du garnera glaset med en apelsinskiva, en jordgubbe, eller vad du än känner för.

Pata Negra Cava Brut

85,00 kr


En torr och fruktig cava med inslag av gröna äpplen, kex, päron, grapefrukt och örter. Fungerar perfekt till en mimosa!