Guldskimrande nyhet med mjuka och behagliga bubblor.
Den 20 mars lanseras det guldskimrande mousserande vinet Pata Negra Cava Semi Seco som ger en extra touch av glamour till mingelfesten.
Läs mer »Framgångsrikt och kvalitativt vinvarumärke med attraktiv prislapp.
Pata Negra är ett mycket framgångsrikt vinvarumärke med viner från ett flertal spanska vinområden. Pata Negra betyder svart fot på spanska och är också namnet på en speciell sorts lufttorkad skinka från Spanien, tillverkad av kött från svarta grisar som är uppfödda på ekollon. Grisarna som används skall vara av den iberiska rasen som har svarta klövar. Skinkan är också känd under namnet Jamon Ibérico och är typisk för det spanska köket. För närvarande finns det Pata Negra viner från Rioja som produceras på Bodega Marqués de Carrión, Ribera del Duero som tillverkas på Viña Arnais, Cava som görs på Bodega Jaume Serra i Penedes, Toro som görs i samarbete med familjen Rodicio López de Letona på Sietecerros Winery, Jumilla från Bodegas 1890, Rueda som tillverkas i ett samarbete med Bodega Alberto, och slutligen Valdepeñas som görs på Bodega Los Llanos.
Den 20 mars lanseras det guldskimrande mousserande vinet Pata Negra Cava Semi Seco som ger en extra touch av glamour till mingelfesten.
Läs mer »Det är något med kombinationen fikon, varm brie och balsamvinäger. Det blir bara helt rätt! Här har Linnéa satt ihop en enkel förrätt eller smårätt med dessa smaker.
Läs mer »Frasiga rårakor av sötpotatis som serveras med lite gräddfil, kaviar och picklad rabarber och rädisa. Passar både som tilltugg eller förrätt.
Läs mer »Duka fram en härlig charkbricka med lite goda ostar och tillbehör. Perfekt att servera med ett glas spansk cava - hemma eller som picknick, det väljer du själv!
Läs mer »En härlig rätt med tre smaker som passar oerhört bra tillsammans: Fetaost, jordgubbar och balsamvinäger.
Läs mer »Sommarens godaste och finaste dessert! En sorbet svalkar behagligt i sommarhettan. Gör som Linnéa och servera den i fina glas med sockrad kant för lite extra flärd.
Läs mer »Ett recept att testa till vårens mingel och fester: Friterad färskpotatis med het skagenröra!
Läs mer »En frisk och fräsch vit sangria baserad på cava, flädersaft och fruktsoda funkar perfekt att servera i karaffer eller som bål. En bubblande och somrig drink.
Läs mer »Här får du tips på hur du enkelt kan hotta upp din sangria. Genom att tillsätta riktigt kallt mousserande får du en härligt somrig fördrink.
Läs mer »