Koskenkorva Rhubarb med färsk rabarber och granatäpple.
Gjord på färska rabarber och granatäpple - en ljuv rosaskimrande förening mellan sött och syrligt att servera kall som den är eller i uppfriskande drinkar.
Läs mer »Koskenkorvas rabarberlikör, prosecco och ett stänk mineralvatten. Garnera med apelsinskiva, eller kanske en rabarberstjälk om det är i säsong.
4 cl Koskenkorva Rhubarb
4 cl dry prosecco
4 cl kolsyrat mineralvatten
sockerlag (kan uteslutas)
apelsinskiva
Fyll upp ett glas med is.
Mät upp alla ingredienser i ett vinglas och rör om.
Smaka av och addera ev. lite sockerlag om du vill ha lite mer sötma i drinken.
Garnera med apelsin och servera!
173,00 kr
Koskenkorva Rhubarb är välbalanserad och frisk, gjord på färska rabarber och granatäpple. Doften är fräsch av rabarber med en fruktig underton av granatäpple. Naturlig smak av rabarber i härlig kombination med juicigt granatäpple.
109,00 kr
Tips på en torr prosecco som funkar fint till en Rhubarb Spritz. Proseccon har en fräsch smak med behagliga bubblor. Vinet är fruktigt och har en trevlig eftersmak med viss sötma och inslag av melon och päron.
Gjord på färska rabarber och granatäpple - en ljuv rosaskimrande förening mellan sött och syrligt att servera kall som den är eller i uppfriskande drinkar.
Läs mer »En rosaskimrande, läskande drink toppad med skummad äggvita. Gjord på Koskenkorva Rhubarb, en ny likör med färska rabarber och granatäpple.
Läs mer »Rhubarbie är en rosaskimrande och vacker cocktail som baseras på Koskenkorva Rhubarb som blandas med tranbärsjuice och tonic.
Läs mer »Koskenkorva har en lång historia som började på 1930-talet och har sedan dess nått stora framgångar med sitt breda sortiment.
Läs mer »