Rhubarb Spritz.

Koskenkorvas rabarberlikör, prosecco och ett stänk mineralvatten. Garnera med apelsinskiva, eller kanske en rabarberstjälk om det är i säsong.

Rhubarb Spritz
Koskenkorva Rhubarb

Koskenkorva Rhubarb

Finland

Systembolaget nr:

50380

173,00 kr


Abbazia Prosecco Extra Dry

Abbazia Prosecco Extra Dry

Italien

Systembolaget nr:

52319

109,00 kr


Rhubarb Spritz:

Ingredienser

  • 4 cl Koskenkorva Rhubarb

  • 4 cl dry prosecco

  • 4 cl kolsyrat mineralvatten

  • sockerlag (kan uteslutas)

  • apelsinskiva

Gör så här

    1. Fyll upp ett glas med is.

    2. Mät upp alla ingredienser i ett vinglas och rör om.

    3. Smaka av och addera ev. lite sockerlag om du vill ha lite mer sötma i drinken.

    4. Garnera med apelsin och servera!

Koskenkorva Rhubarb

173,00 kr


Koskenkorva Rhubarb är välbalanserad och frisk, gjord på färska rabarber och granatäpple. Doften är fräsch av rabarber med en fruktig underton av granatäpple. Naturlig smak av rabarber i härlig kombination med juicigt granatäpple.

Abbazia Prosecco Extra Dry

109,00 kr


Tips på en torr prosecco som funkar fint till en Rhubarb Spritz. Proseccon har en fräsch smak med behagliga bubblor. Vinet är fruktigt och har en trevlig eftersmak med viss sötma och inslag av melon och päron.