Paj
Här hittar du alla våra pajrecept, både matiga pajer och efterätter. Alla pajrecept kommer också med tillhörande dryckestips.
Citronmarängpaj.
Frasig smördegspaj med räkor.
Pekannötspaj.
Dekorerad med blommor och blad i pajdeg! Sött, nötigt och underbart gott. Servera med en klick grädde eller lite god vaniljglass.
Läs mer »Ost- och lökpaj med dillkräm och kräftstjärtar.
Fugazzeta rellena - argentinsk blandning av pizza och focaccia.
En argentinsk rätt som kan liknas vid en dubbelbottnad pizza med fyllning emellan. Här blev det skinka, ost och lök. Sedan toppas allt med mera ost och lök.
Läs mer »Kycklingpaj med vårprimörer.
En god paj som dessutom är vacker att ställa fram på påskbordet. Fylld med kyckling och vårprimörer i form av morötter och sparris.
Läs mer »Grönkålspaj med prästost på julbordet.
Linnéas krämiga grönkålspaj innehåller prästost och grädde. Ett grönt alternativ till julen, men som är lika god året runt.
Läs mer »Kantarellpaj med brieost.
Lagom till kräftpremiären bjuder Linnéa här på ett underbart recept på kantarellpaj i portionsformar med lagrad ost och brie!
Läs mer »Västerbottenspaj.
Västerbottenspaj är en av mina stora favoriter. Här har jag gräddat pajen i en avlång form. Perfekt såhär på buffén då du enkelt kan skära den i lagom stora bitar innan du ställer upp den på buffébordet!
Läs mer »Kolapaj med vispad hallonpannacotta.
Fruktpaj med mango och vanilj.
Smakrik kräft- och fetaostpaj till kräftskivan.
Minipajer med Västerbottensost till kräftskivan.
Inbakad medelhavspaj med rostade grönsaker och fårost.
Det här är en paj som inte bakas i pajform utan där man enkelt kavlar ut pajdegen, lägger på fyllningen, viker upp kanterna och sedan gräddar som den är. Den här gången valde jag att fylla den med rostade grönsaker och fetaost.
Läs mer »