Gurksnittar med smetana och tångkaviar.
Enkel och gott tilltugg till välkomstbubblet i påsk! De krispiga gurkskivorna är perfekta som botten på dessa snittar som får god smak av tångkaviar och sesamfrön.
Läs mer »Här har Linnéa gjort ett påskgodis med lite vuxnare smaker - underbara små chokladtryfflar med passionsfrukt och kokos.
Ljuvliga tryfflar med smak av passionsfrukt, mörk choklad och kokos. En fantastisk smakkombination!
1,25 dl vispgrädde
1 msk glykos
3 passionsfrukter
250 g vit choklad
25 g smör, rumsvarmt
200 g mörk choklad
2 dl kokos
Blanda grädde och glykos i en kastrull.
Dela och gröp ur passionsfrukterna. Ha i detta i grädden. Låt allt koka upp och sjuda en liten stund.
Finhacka undertiden den vita chokladen. Skär smöret i småbitar. Lägg choklad och smör i en bunke.
Sila grädden så du får bort alla kärnor och häll den varma grädden över chokladen. Rör om tills all choklad och smör har smält. Täck bunken med plastfolie och låt stelna i rumstemperatur i ca 5 timmar.
Forma till bollar och ställ dem sedan i frysen. Lägg tryfflarna på ett bakplåtspapper så är de enklare att lossa när de stelnat helt.
Smält den mörka chokladen i ett vattenbad och ha upp i ett glas.
Torrosta kokosen i en medelvarm stekpanna. Låt både choklad och kokos svalna något.
Doppa de kalla tryfflarna först i chokladen och rulla sedan i den rostade kokosen. Ställ tillbaka tryfflarna i frysen vartefter, så chokladen stelnar fort och tryffeln inte smälter.
169,00 kr
Xanté Passion Fruit & Pear har en uttalad smak av gröna päron i kombination med passionsfrukt och en frisk fläkt av cognac.
De söta päronen tillsammans med syrligheten i passionsfrukten ger en helt ny och oväntad smakupplevelse där likörens inbjudande och klara orange färg förstärker helhetsupplevelsen.
Recept: Linnéa Seidel
Enkel och gott tilltugg till välkomstbubblet i påsk! De krispiga gurkskivorna är perfekta som botten på dessa snittar som får god smak av tångkaviar och sesamfrön.
Läs mer »En frasig råraka som toppas med hemgjord pepparrotskräm med styrka efter behag. Toppas med kallrökt lax och några ärtskott för dekoration.
Läs mer »Sparris måste vara vårens mest älskade primör! Här har Linnéa gjort ett recept till påskmiddagen där smörstekt sparris serveras med krämigt ägg och smakrik ostkräm.
Läs mer »Denna porchetta på lamm blir en maffig huvudattraktion på påskbordet! Servera med krispig potatis och smakrik sky - och varför inte ett gott rödvin?
Läs mer »Till påskens efterrätt har Linnéa bakat en ljuvlig påsktårta med smak av mjölkchoklad, pistage och apelsin.
Läs mer »