Ingen påsk utan sill! Här har Linnéa gjort en frisk och smakrik sill som får smak av citrus och dill, samt lite sting av pepparrot.
Läs merAvsluta påskmiddagen med något gott och sött. Här har Linnéa visat hur du kan göra din rulltårta till en festlig påskdessert med rätt dekorationer!
Läs merPåsklammet går att variera hur mycket som helst. Till årets påskmiddag har Linnéa lagat lammstek som serveras med en läcker örtsås och söta potatisbakelser.
Läs merDen här vackra skaldjursskapelsen passar lika bra till påsk som till midsommar eller varför inte till kräftskivan. Kom ihåg att man äter med ögonen också, så lägg lite extra kärlek på dekorationen!
Läs merInled påskfirandet med bubbel och plockmat! Här tipsar vi om krispiga krustader som fylls med äggröra och toppas med lyxig löjrom.
Läs merMed påsken kommer god mat och avkoppling. Lyxa till det med en cheesecake med Amarula och physalisgelé, du kommer inte ångra dig.
Läs merDenna porchetta på lamm blir en maffig huvudattraktion på påskbordet! Servera med krispig potatis och smakrik sky - och varför inte ett gott rödvin?
Läs merEn frasig råraka som toppas med hemgjord pepparrotskräm med styrka efter behag. Toppas med kallrökt lax och några ärtskott för dekoration.
Läs merTill påskens efterrätt har Linnéa bakat en ljuvlig påsktårta med smak av mjölkchoklad, pistage och apelsin.
Läs merSparris måste vara vårens mest älskade primör! Här har Linnéa gjort ett recept till påskmiddagen där smörstekt sparris serveras med krämigt ägg och smakrik ostkräm.
Läs merHär har Linnéa gjort ett påskgodis med lite vuxnare smaker - underbara små chokladtryfflar med passionsfrukt och kokos.
Läs merEnkel och gott tilltugg till välkomstbubblet i påsk! De krispiga gurkskivorna är perfekta som botten på dessa snittar som får god smak av tångkaviar och sesamfrön.
Läs merGrillad sparris som serveras med en smakrik ostkräm och pocherat ägg - en härligt "vårig" rätt framtagen att passa extra bra till O.P. Petronella akvavit.
Läs merI påsk bjuder vi på en härlig lammrostbiff med råstekt potatis, portabello och gräddig rödvinssås med tranbär. Receptet med tillhörande vintips hittar du här.
Läs merIstället för marshmallows har Linnéa använt chokladtäckta skumägg till sina rocky roads. Otroligt god sötsak som passar perfekt att servera efter påskmaten.
Läs merUnderbart goda kanapéer med skagenröra och dill att bjuda på i påsk.
Läs merEn dröm för chokladälskaren! Den sega choklad- och mandelbottnen tillsammans med chokladmoussen och chokladganachen är svår att motstå.
Läs merGör vårens fräschaste sallad på delikatesspotatis, späda små morötter, ärtor och varmrökt lax.
Läs merLinnéa har gjort dessa fräscha spett med fetaost och melon som blir jättegoda som tilltugg eller varför inte som inslag på påskbuffén?
Läs merÄgghalvor med goda fyllningar är ett måste på julbordet. Här har Linnéa gjort tre varianter på lite roligare toppings än bara majonnäs och räkor.
Läs merEn underbar tårta dekorerad med chokladägg och rostad mandel. Duka fram och låt dina gäster hänföras.
Läs merBiscotti med smak av äpple, apelsin, kanel och mandel som är supergoda till kaffet och en skvätt calvados.
Läs merRotfruktschips med löjrom och vispad crème fraîche kan vara ett av världens bästa tilltugg. Ruskigt enkelt men imponerar alltid på gästerna.
Läs merEn matig lammgryta med späda morötter som är lika god till kokt ris som potatis.
Läs merDet här goda receptet på hel laxsida med rostad potatissallad är ett perfekt alternativ till påskmiddagen som räcker till hela familjen.
Läs merEn fräsch påsksill som lättar upp den tunga maten vi ofta äter under högtiderna. Sillen smaksätts med palsternacka, gurka, dill och gräslök och blir ett trevligt inslag på påskbordet.
Läs merFredrik Erikssons recept på inlagd sill med koriander, gurka och citron serveras med fördel tillsammans med O.P. Anderson Björk.
Läs merAtt smaksätta sin egen sill är lätt, och det här receptet med Västerbottensost tillsammans med sill och dill är en klockren kombination.
Läs merLinnéa har gjort en klassisk lammstek med härliga smaker av vitlök och rosmarin, som serveras med delikatesspotatis i ugn.
Läs merEn god paj som dessutom är vacker att ställa fram på påskbordet. Fylld med kyckling och vårprimörer i form av morötter och sparris.
Läs mer