Gurksnittar med smetana och tångkaviar.

Enkel och gott tilltugg till välkomstbubblet i påsk! De krispiga gurkskivorna är perfekta som botten på dessa snittar som får god smak av tångkaviar och sesamfrön.

Gurksnittar med tångkaviar.

20

Små fina gurksnittar är enkla att göra och passar perfekt som tilltugg. Färsk krasse är pepprig och god i smaken och passar perfekt att toppa dessa med.

/Linnéa

Bubbel till gurksnittarna:

Recept: Linnéa Seidel

Rårakor med kallrökt lax.Rårakor med pepparrotskräm och kallrökt lax.

En frasig råraka som toppas med hemgjord pepparrotskräm med styrka efter behag. Toppas med kallrökt lax och några ärtskott för dekoration.

Läs mer
Sparris med pocherat ägg och sveciakräm.Smörstekt sparris med pocherat ägg och sveciakräm.

Sparris måste vara vårens mest älskade primör! Här har Linnéa gjort ett recept till påskmiddagen där smörstekt sparris serveras med krämigt ägg och smakrik ostkräm.

Läs mer
Lammporchetta med krispig potatis och örtsky.Porchetta på lamm, med krispiga potatisar och örtsky.

Denna porchetta på lamm blir en maffig huvudattraktion på påskbordet! Servera med krispig potatis och smakrik sky - och varför inte ett gott rödvin?

Läs mer
Påsktårta med choklad och pistage.Påsktårta med choklad och pistage.

Till påskens efterrätt har Linnéa bakat en ljuvlig påsktårta med smak av mjölkchoklad, pistage och apelsin.

Läs mer
Tryfflar med passionsfrukt och kokos.Passionstryfflar med mörk choklad och kokos.

Här har Linnéa gjort ett påskgodis med lite vuxnare smaker - underbara små chokladtryfflar med passionsfrukt och kokos.

Läs mer