Julsnaps - bästa snapsen till olika sorters julmat.
Kryddmästare Jonas Odland, mannen bakom O.P. Anderson, guidar dig att matcha kryddat brännvin, akvavit och julsnapsar med julbordets alla rätter.
Läs mer »Låt revbensspjällen få en julig smak av ingefära, kryddpeppar, kanel och senapspulver.
Låt revbensspjällen få en julig smak av ingefära, kryddpeppar, kanel och senapspulver.
1 1/2 kg tunna revbensspjäll
1 tsk hela kryddpepparkorn
1 msk ingefära
1 msk kanel
1 tsk senapspulver
salt
Mortla kryddpepparkornen, blanda sedan samman alla kryddor.
Gnid in det i revbensspjällen och låt ligga i kylen över natten.
1 dl tomatpuré
2 msk honung
2 msk grovkornig senap
2 msk äppelcidervinäger
Lägg spjällen med köttsidan upp i en långpanna.
Pensla på marinaden. Ställ in spjällen i en 175° C varm ugn i cirka 30 minuter.
Vänd spjällen och pensla på mer marinad.
Ugnsstek dem i ytterligare 1 timme. Pensla gärna på mer marinad under tiden.
220,00 kr
Söker du en röd box till julmaten är det här ett bra val. Medelfylligt, kryddigt med en generös smak med bra vinbärskaraktär och inslag av svartpeppar och örter. Gjord på 100% Cabernet Sauvignon.
Kryddmästare Jonas Odland, mannen bakom O.P. Anderson, guidar dig att matcha kryddat brännvin, akvavit och julsnapsar med julbordets alla rätter.
Läs mer »